مربای به/مربای عسلی /خوش رنگ / با عطر و طعم و رنگ بهشت
92 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
ترفند شیشه ای شدن مربای
ترفند شیشه ای شدن مربای به خوش مزه، خوش عطر اینجا ببین🥰
اینجا در ⬇️
@cookyammy_with_maryam
ساده میپزیم خوشمزه میخوریم فالو کن و شریک تجربیات ساده من باش🥰
✍🏻میزان شکر و به هموزن باشه
✍🏻دو قاشق آبلیمو
✍🏻تخمهای به بعد از قرمز شدن به مربا اضافه کنید که کلی لعاب میندازه
✍🏻مربا با حرارت ملایم و دمپخت میشه
✍🏻بعد خنک شدن دمکنی خالی بذارید تا ۲۴ ساعت خنک بشود
✍🏻مربای خنک شده غلیظتر میشود
✍🏻بعد خنک شدن در شیشه استریل ریخته ۲۰ دقیقا با درب بسته داخل قابلمه بصورت ایستاده بجوشانید تا هواگیری شده و مدت یکسال خارج از یخچال قابل نگهداری میباشد.
✍🏻مناسب برای افطار و سحر
✍🏻
#مربا #مرباجات #مربا_خونگی #مربا_به #مربای_مجلسی #مربای_خوشمزه #مربای_عروس #مربای_شیشه_ای #ترفند #ترفند_آموزشی #کدبانو #خوشمزه_ها #خوش_رنگ_و_لعاب #قرمز #رمضان #ماه_عسل #آشپزی_با_عشق #مربای_خونگی
#آشپزی #cooking #مربا
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/12 منتشر شده
است.
92
بـار بازدید شده