مربای به/مربای عسلی /خوش رنگ / با عطر و طعم و رنگ بهشت

Cookyammy
Cookyammy
92 بار بازدید - 8 ماه پیش - ترفند شیشه ای شدن مربای
ترفند شیشه ای شدن مربای به خوش مزه، خوش عطر اینجا ببین🥰 اینجا در ⬇️ @cookyammy_with_maryam ساده میپزیم خوشمزه میخوریم فالو کن و شریک تجربیات ساده من باش🥰 ✍🏻میزان شکر و به هموزن باشه ✍🏻دو قاشق آبلیمو ✍🏻تخمهای به بعد از قرمز شدن به مربا اضافه کنید که کلی لعاب میندازه ✍🏻مربا با حرارت ملایم و دمپخت میشه ✍🏻بعد خنک شدن دمکنی خالی بذارید تا ۲۴ ساعت خنک بشود ✍🏻مربای خنک شده غلیظتر میشود ✍🏻بعد خنک شدن در شیشه استریل ریخته ۲۰ دقیقا با درب بسته داخل قابلمه بصورت ایستاده بجوشانید تا هواگیری شده و مدت یکسال خارج از یخچال قابل نگهداری میباشد. ✍🏻مناسب برای افطار و سحر ✍🏻 #مربا #مرباجات #مربا_خونگی #مربا_به #مربای_مجلسی #مربای_خوشمزه #مربای_عروس #مربای_شیشه_ای #ترفند #ترفند_آموزشی #کدبانو #خوشمزه_ها #خوش_رنگ_و_لعاب #قرمز #رمضان #ماه_عسل #آشپزی_با_عشق #مربای_خونگی #آشپزی #cooking #مربا
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/12 منتشر شده است.
92 بـار بازدید شده
... بیشتر