آموزش راتا اسفناج

cookingostadcom
cookingostadcom
160 بار بازدید - 4 سال پیش - راتای اسفناج و پنیرمواد لازم:اسفناج
راتای اسفناج و پنیر
مواد لازم:
اسفناج پخته شده 300 گرم-پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری سرپر-سیر داغ 3 حبه-پنیر لبنه به میزان لازم-ذرت 2 قاشق سوپخوری-نمک و فلفل سیاه به میزان لازم-نان تست
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج پخته شده را با پیاز داغ و سیر داغ و ذرت  بدون روغن تفت دهیدآب اسفناج ها کاملا گرفته شود.سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.نان تست ها را کاتر بزنید و داخل قالب منوپرشن قرار دهید.اسفناج های پخته شده را روی ان بریزید و با قاشق فشرده کنید ولی تا لبه پر نکنید.سپس روی ان ها با پنیر پر کنید و صاف کنید.به کمک کاردک صاف و اضافات را بگیرید و روی اسانسوری قرار دهید راتا ها را خارج کنید.با کاردک جابه جا کنید.
www.cookingostad.com
@cookingostadcom
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/06 منتشر شده است.
160 بـار بازدید شده
... بیشتر