طرز تهیه دلمه برگ مو به همراه طرز پیچیدن لوله ای و بقچه ای / غذای ایرانی / غذای سنتی / آشپزی ایرانی

COOKING WITH HELEN
COOKING WITH HELEN
341 بار بازدید - 4 ماه پیش - هرکی این دلمه رو خورده
هرکی این دلمه رو خورده دستور پختش رو از مامانم گرفته بهت پیشنهاد میکنم یکبار به این روش دلمه درست کنی مطمئنم که عاشقش میشی❤️😍 مواد لازم: گوشت :دویست گرم برنج: دوپیمانه لپه:نصف پیمانه برگ انگور: چهل عدد سبزی دلمه: یک پیمانه(جعفری، شوید، مرزه، ترخان، ریحان) زردچوبه: یک قاشق چایخوری نمک:یک قاشق چایخوری فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری مواد سس دلمه: رب گوجه: دوقاشق غذاخوری سرکه: پنج قاشق غذاخوری شکر: یک ونیم قاشق غذاخوری آب: نصف پیمانه واسه شروع کار به آب درحال جوش برنج شسته شده ونمک اضافه کنید هفت تا هشت دقیقه زمان بدید تا آماده آبکشی بشه سپس آبکشی کنید کنار بزارید لپه هایی رو هم که از قبل خیس کرده اید روهم بامقداری آب روی حرارت قرار بدید تا پخته شده پیاز نگینی شده رو با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه گوشت چرخ شده روهم اضافه کنید تفت بدید تا گوشت با پیاز به خوبی سرخ بشه و تغییر رنگ بده زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز ونمک اضافه کنید تفت بدید تا بوی خامی ادویه گرفته بشه سبزی دلمه که سامل جعفری ترخان مرزه و ریحان و شوید هست رو رو‌ریز خورد کنید وبه مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس برنج ولپه پخته شده روهم اضافه کنید کمی تفت بدید و حرارت رو خاموش کنید برگ های انگور شسته شده رو رو به مدت پنج دقیقه درون آب درحال حوش قرار بدید وسپس آبکش کنید کنار بزارید واسه سس دلمه رب گوجه رو بامقداری روغن تفت بدید تا رنگ رب بابسه سپس شکر سرکه و اب اضافه کنید وزمان بدید تا سس به غلظت برسه درون ظرف مورد نظر مقداری سس وچند عدد برگ انگور تقرار بدید و مطابق تصویر از مواد اماده شده روی برگ بریزید دلمه هارو طبق سلیقتون بپیچید و درون ظرف مورد نظر بچینید و از سس آماده شده در هر لایه روی دلمه ها بریزید و این کار رو تا انتها تکرار کنید فقط دقت کنید که دلمه هارو بصورت فشرده کنار هم هم قرار بدید روی درب قابلمه دمکنی قرار بدید و دلمه هارو به مدت چهل پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدید تا آماده سرو بشه نوش جان #دلمه #دلمه_برگ_مو #دلمه_برگ #دلمه_مجلسی #برگ_مو #برگ #انگور #غذای_سنتی #آشپزی #آموزش_آشپزی #غذای_ایرانی
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/03 منتشر شده است.
341 بـار بازدید شده
... بیشتر