شیرینی پر طرفدار و محبوب کنوفه در منزل بدون نیاز به فر

31.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - باقلوا اصل ترکیه 👇👇
باقلوا اصل ترکیه 👇👇
Turkish Home Made Baklavaباقلوا ترکی ...
بامیه ترد قنادی ها👇👇👇
Semolina Dessert روش درست کردن شیرینی...
مواد لازم برای کنوفه :
شکر،آب،کره،رشته های کادایف خام،پنیر کشدار بی نمک و یا
کم نمک،پسته و بستنی برای سرو
🇬🇧Ingredients for künefe:
Sugar, water, butter, raw kadaif noodles, unsalted or
low-salt cheese,Pistachios and ice cream to serve
🇹🇷künefe için malzemeler:
Şeker, su, tereyağı, çiğ kadayıf, tuzsuz veya az tuzlu
peynir ,Antep fıstığı ve dondurma servis etmek için
#کنوفه
#کنافه_ترکی_عربی
سلام دوستان کنوفه باید گرم و تازه تازه میل کنین
شیرینی پر طرفدار کنوفه در منزل بدون نیاز به فر

مواد لازم برای کنوفه : شکر کمتر از یک لیوان 165 گرم ،آب ترجیحا یک لیوان 250 میل ،کره 250 گرم ،رشته های کادایف خام 250 گرم ،پنیر کشدار بی نمک و یا کم نمک دو عدد توپ به وزن کلی 200 گرم ،پسته و بستنی برای سرو

این رسپی یا دسر  ترکی – عربی می باشد . کنوفه از رشته های بسیار نازک کادایف که ترکیب فقط آرد و آب است درست می شود. برای شیرینی  کنوفه  شربت  تهیه که می شود . تهیه شربت در ترکیه ترکیب شکر و آب میباشد  . برای کنوفه نیاز به اضافه کردن آب لیمو به آن چندان نیست در صورت تمایل می توانید خودتان گلاب ، هل و زعفران هم اضافه کنید  . ترجیحا 1 لیوان آب 250  میل و کمتر از یک لیوان  شکر 165 گرم را با هم ترکیب کرده ، شکر را داخل آب حل کنید و سپس  برای 8 دقیقه  روی حرارت قرار بدهید  و با حرارت کم قل بخورد کنار بگذارید تا که خنک بشود  و همچنین باید شربت کمی باید غلیظ باشد و حالت آب رقیق را نداشته باشد که کنوفه ها بصورت ترد باقی بماند.
پنیر مصرفی برای کنوفه ترجیحا بی‌نمک و یا کم نمک کش دار مثل موزارلا تقریبا 2 عدد توپ به وزن کلی 200 گرم استفاده کنید داخل آب می باشند . زودتر از آب خارج کنید به کمک دستمال کاغذی حوله ای آب پنیرها را بگیرید سپس می‌توانید رده درشت بکنید  و یا خرد کنید . میزان پنیر را می‌توانید کمی کمتر و یا کمی بیشتر استفاده کنید کاملا سلیقه‌ای می باشد .  اگر تمایل دارید که پنیر کنوفه شما خیلی خوب کش بیاید و نرم باشد باید از برند خوبی استفاده کنید و همچنین کنوفه را در مدت کوتاهی روی اجاق بپزید و برای مدت طولانی سرخ کردن آن زمان نبرد این نکته خیلی مهم میباشد .
کره یا مارگارین طعم دار که در این مرحله 250 گرم البته که تمام آن استفاده نمی‌شود برای این که رشته‌های کادایف ترد و یکدست  باشند و بدون لکه‌های سوختگی سرخ بشوند باید دوغاب
داخل کره و یا مارگارین گرفته بشود به همین دلیل روی حرارت کم بگذارید تا آب بشود سپس کف روی سطح را  گرفته مجددا بگذارید تا کمی با حرارت کم جوش بخورد تا مطمئن بشوید که تمام کف ها را گرفته اید.
این کف ها خوشمزه و قابل استفاده در غذاهای دیگر میباشند .  بگذارید تا کره‌ آب شده شما دوباره ببندد سپس کمی از کره‌ی بسته شده را برداشته تا که سوراخ ایجاد کنید و آب اضافه را بگیرید این آب باعث می شود که تردی و شکنندگی کادایف شما از بین برود و  حالت خمیری پیدا کند . آبی که خارج می شود آب کمی هم نیست پس مجددا روی حرارت کم گذاشته تا آب بشود و این بار دوغاب ته‌نشین شده ته ظرف را از کره و یا مارگارین جدا کنید . در کل 123 گرم روغن زرد خالص می ماند که تقریبا 20 الی 30 گرم از آن استفاده نمیشود .  برای این رسپی نیست که که از رشته های کادایف تازه استفاده کنید  و و میتوانید از کادایف های بسته بندی شده استفاده کنید  چون کادایف تازه کمی نرم است و رطوبت آن زیاد  میباشد .
برای یک شب داخل فریزر بگذارید  و حدودا 10 دقیقه و یا  یک ربع قبل از اینکه بخواهید  از آن استفاده کنید از داخل فریزر در بیاورید به این شکل می‌توانید  خیلی راحت تر و سریعتر رشته‌های کادایف را کاملا خردکنید  در کل برای این رسپی 250 گرم کادایف استفاده کنید  .
کره آب شده را که کمی گرم می  .باشد  به رشته‌های خرد شده‌ کادایف اضافه کنید . همه‌ی کره را اضافه نکنید.  سپس برای 3 - 4 دقیقه وقت بگذارید تا که تمام رشته ها را خوب به کره آغشته کنید . وقتی رشته‌های کادایف را به کره آغشته می‌کنید نیاز به فشار زیادی ندارید که خمیر و له نشود . یک تاب تفلون 22 سانتی را انتخاب کنید  حتما نیاز نیست که ظرف روحی و یا آلومینیومی که برای درست کردن کلوفه ترک ها استفاده می‌کنند را داشته باشید همین تابه‌ هایی که داخل منزل دارید هم می‌توانید استفاده کنید . تابه را به کمک کره مقداری چرب کنید سپس نیمی از رشته‌های آماده شده را کف تابه بچینید .به کمک پشت یک کفگیر و یا کف دست خود و یا پشت یک بشقاب یکدست کنید مخصوصا روی لبه‌ها خیلی دقت کنید.
وسط  تابه  همیشه خوب پرمیشود اطراف تابه را بیشتر دقت کنید . 125 گرم برای زیر و 125 گرم هم برای سطح روی کنوفه  ، سپس پنیرهای آماده شده را مجدد اگر آب پس داده اند خشک کنید و سپس روی کادایف ها بچینید . خیلی نزدیک لبه‌ها نیایید که بعدا آب میشوند ازکادایف بیرون نزنند و نسوزند . بعد از چیدن پنیرها مجدد رشته‌های کادایف را بچینید حتما تمام سطح روی پنیرها را خوب بگیرد که پنیرها مشخص نباشند . شما اگه تجربه آن را  ندارید پنیرها را رنده درشت بزنید و یا ضخیم خرد کنید . کار دیگری که ترکیه‌ای‌ها انجام می دهند که کنوفه را همیشه آماده داخل خانه داشته باشند اگر مهمانی آمد و یا هوس کردند سریع آماده باشد و درست کنند این میباشد که بدون اینکه تابه را چرب کنند یک کاغذ شیرینی‌پزی داخل تابه میگذارند و سپس شروع به چیدن مواد میکنند به همراه تابه مواد را داخل فریزر قرار می دهند تا یخ بزند ، یخ که زد از داخل تابه خارج می‌کنند با همان کاغذ شیرینی‌پزی داخل نایلون می‌پیچند و میگذارند تا که داخل فریزر بماند  هروقت خواستند 10دقیقه ویا  یک ربع زودتر از فریزر در میارند تا به دمای محیط برسد و سپس برای پخت اقدام می‌کنند .
3 سال پیش در تاریخ 1399/11/30 منتشر شده است.
31,794 بـار بازدید شده
... بیشتر