رهنمای جامع پخت روت افغانی خانگی، نکات و ترفندها Root or rote |Afghani rote recipe

Ibrahimi Cooking
Ibrahimi Cooking
309 بار بازدید - ماه قبل - مواد لازمه ۳ عدد تخم
مواد لازمه ۳ عدد تخم مرغ ۱ ق چ هیل نیم ق غ جوش شیرین ۱ پاکت بیکینگ پودر ۱ پیمانه شیر گرم شده ۳ پیمانه شکر ۱ نیم پیمانه روغن ۳ پیمانه آرد کیک ۵ پیمانه آرد معمولی دانه کنجد و سیاه دانه به قدر ضرورت طرزتهیه ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده و سپس آرد را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید و 2 ساعت استراحت دهید . ابتدا دست ها را با روغن چرب کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب ها پهن کنید و در فر 180 درجه در زمان 20 دقیقه بپزید. سپس بگذارید خنک شود و برش بزنید و آماده سرو است. #afghanrote #root #روت_افغانی پخت انواع غذای هندی 👇👇👇👇    • Indian food's  غذا های مشهور هندی   پخت انواع شیرینی ترکی و افغانی 👇👇👇    • All kinds of desserts انواع دسر و شیر...   🇬🇧🇺🇲🇬🇧🇺🇲🇬🇧🇺🇲 Necessary materials 3 eggs 1 teaspoon cardamom Half a teaspoon of baking soda 1 packet of baking powder 1 cup of heated milk 3 cups of sugar 1.5 cups of oil 3 cups of cake flour 5 cups of regular flour Sesame seeds and black seeds as needed preparation method First, mix all the ingredients together and then add the flour and knead the dough and rest for 2 hours. First, grease your hands with oil and divide the dough into two equal parts and spread it in molds, and bake it in the oven at 180 c° degrees for 20 minutes. Then let it cool and cut, and it i
ماه قبل در تاریخ 1403/06/03 منتشر شده است.
309 بـار بازدید شده
... بیشتر