طرز تهیه باقالاقاتوق اصیل رشتی با تمام نکات مهم

Behnam rostami
Behnam rostami
1.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - باقالا قاتوق يا باقالا خوروش
باقالا قاتوق يا باقالا خوروش يكى از ساده ترين و خوشمزه ترين و پرطرفدارترين غذاهاى گيلانه كه با لوبياى خاص گيلانى به اسم "پاچ باقلا" درست ميشه.

البته لازمه كه همين اول بهتون بگم كه پاچ باقلا با باقالى كشاورزى متفاوته، هم از نظر ظاهر (چون باقالى كشاورزى پوستش صورتى رنگه و پاچ باقلا اكثراً سبز) و هم از نظر نرمى و لطافت.
اگه ميخوايد باقلا قاتوقی درست كنيد كه دقيقاً شبيه باقلاقاتق شمالى ها بشه حتما بايد پاچ باقلا تهيه كنيد، چون معمولا باقالى كشاورزى توى خورشت له ميشه و ظاهرش رو از دست ميده و اگه دنبال جايگزينى براى پاچ باقالا ميگردين هم، به نظر من بهتره به جاى باقالى كشاورزى، از لوبيا سفيد استفاده كنيد❤️
مواد لازم براى تهيه باقلاقاتق براى سه  نفر:
پاچ باقالا دو لیوان فرانسوی
سير چهار حبه
شويد خشك یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
كره سى گرم
به همراه نمك و فلفل و زردچوبه.
اول بايد كره رو روى حرارت آب كنيم كه البته براى اينكه كره نسوزه قبلش يه قاشق روغن ميريزيم توى قابلمه و بعد كره رو اضافه ميكنيم. حالا سير رنده شده رو چند ثانيه توش تفت ميديم و بعد نمك و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه ميكنيم، بعد شويد رو هم خيلى كوتاه و در حد چند ثانيه تفت ميديم و پاچ باقالايى رو كه پوستش رو گرفتيم و حبه ش كرديم، بهش اضافه ميكنيم و حدود سه دقيقه تفتش ميديم تا باقاليا موقع پختن شكلشون رو توى خورشت حفظ كنن، بعد دو ليوان آب ميريزيم روشون و درش رو ميذاريم تا خورشتمون بيست الی بیست و پنج دقيقه با شعله ى كم بپزه؛ بعد از اين مدت هم دو تا تخم مرغ ميشكونيم توش و با بستن تخم مرغ ها اين غذاى جذاب و خوشمزه آماده ى خوردنه😍
شما تا حالا باقلاقاتق خوردين؟ دوستش دارين؟ خوشمزه ترين غذاى شمالى به نظر شما چيه؟🧐❤️
برای دیدن ویدیو ها و آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید❤️
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/01 منتشر شده است.
1,129 بـار بازدید شده
... بیشتر