chicken kebab recipe-eng sub ،طرزتهیه جوجه کباب تابه ای با سه طعم، جوجه کباب تابه ای به سه روش

Cooking With Adrian
Cooking With Adrian
115 بار بازدید - 11 ماه پیش - chicken kebab recipe-eng sub ،طرزتهیه
chicken kebab recipe-eng sub ،طرزتهیه جوجه کباب تابه ای با سه طعم، جوجه کباب تابه ای به سه روش
جوجه‌کباب، یکی از معروفترین خوراک‌های ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است.
در پخت جوجه‌کباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب یکی از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. برای نرم و آبدار کردن جوجه، بهتر است از گوشت تازه و غیر منجمد استفاده شده و ابتدا در زعفران و سپس با اضافه کردن ادویه و سس مایونز، خردل و کمی روغن مایع به مدت ۳ ساعت همراه با پیاز خلالی خواباند، در نیم ساعت آخر آبلیمو طبیعی اضافه شود. اگر آبلیمو زودتر اضافه شود بافت جوجه را خراب کرده و موجب خشک شدن جوجه کباب می‌شود.
جوجه کباب را با طعم های متفاوتی درست مکنن و در فر یا روی آتشیا بصورت جوجه کباب تابه ای درست میکنند که  یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود،
روش پخت جوجه کباب در ماهیتابه علاوه بر اینکه ریخت و پاش کمتری دارد ، برای خانم های خانه دار هم بسیار آسان تر و سریعتر است. جوجه کباب تابه ای را می توانید به انتخاب خود با سیخ چوبی یا بدون سیخ چوبی تهیه کنید
شما به راحتی می‌توانید جوجه کباب تابه ای را به عنوان یکی از غذاهای پیشنهادی برای مهمانی با همان عطر و طعم جوجه کباب سیخی در ماهیتابه آماده کنید و به صورت غذای نونی یا با برنج میل کنید. فقط کافی است به مراحل مزه‌دار کردن مواد لازم برای جوجه کباب که مخصوص پخت جوجه در ماهیتابه است دقت کنید.

مواد اولیه
سینه مرغ نیم کیلو
زعفران دم کرده ۱ تا ۲ ق غ
گردو خورد شده ۳ ق غ
رب انار ۲ ق غ
نمک به میزان
سیر ۱ حبه
پیاز کوچک ۱ عدد
زنجبیل تازه یه تیکه
آب لیموترش ۲ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
ماست ۱ ق غ

مرحله دوم جوجه عثمانی
سینه مرغ نیم کیلو
ماست ۱ تا ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سس قرمز ن ق غ
روغن مایع ۱ ق غ
سیر له شده ۱ حبه
آب لیمو ۲ ق غ
نمک به میزان
پودر زیره ن ق چ
فلفل سیاه ن ق چ

مرحله سوم جوجه زعفرانی
سینه مرغ نیم کیلو
فلفل دلمه یه نصفه
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر له شده ۱ حبه
سس مایونز ۲ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
آب لیمو ترش ۲ ق غ
نمک به میزان
فلفل سیاه ن ق چ

------------ ویدئوهای بیشتر -------------
طرزتهیه رولت مرغ
طرزتهیه رولت مرغ قالبی با تمامی نکاتی...
طرزتهیه رولت گوشت
طرزتهیه رولت گوشت چرخ کرده با سبزیجات...
طرزتهیه جوجه کباب با سس مایونز
Chicken Kabob Recipe ، طرزتهیه جوجه ک...
طرزتهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای بدون روغن
chicken kebab recipe ، طرزتهیه کباب ک...
طرزتهیه ناگت مرغ
Best Chicken Nuggets Recipe ، طرزتهیه...
chicken kebab recipe-eng sub ،طرز تهیه کباب تابه ای مرغ، جوجه کباب کوبیده تابه ای
chicken kebab recipe-eng sub ،طرز تهی...
chicken kebab recipe-eng sub ،طرزتهیه جوجه کباب تابه ای با سه طعم، جوجه کباب تابه ای به سه روش
chicken kebab recipe-eng sub ،طرزتهیه...

-------------  آدرسهای من در شبکه های مجازی --------------
Facebook : Facebook: ashpazibaadrian
Instagram :  Instagram: cooking_with_adrian2018

#طرزتهیه_جوجه_کباب_تابه_ای
#مزه_دار_کردن_جوجه_کباب
#انواع_جوجه_کباب_تابه_ای
11 ماه پیش در تاریخ 1402/05/06 منتشر شده است.
115 بـار بازدید شده
... بیشتر