لازانیا بادمجون، آموزش کامل پخت یک لازانیا جدید و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و بادمجان

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
141 بار بازدید - 7 ماه پیش - لازانیا قطعا یکی از پرطرفدارترین
لازانیا قطعا یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاس که بیشتر آدم ها دوستش دارن و فوق العاده خوشمزه هست. اکثر ما لازانیا رو با همون مدل و طعم اصلیش خوردیم ولی خب امروز میخوام بهتون لازانیا بادمجون رو آموزش بدم که از خوشمزگی چیزی کمتر از مدل اصلیش نداره. مخصوصا اگه شما هم مثل من عاشق بادمجون باشین که دیگه مطمئنم از این غذا هم خوشتون میاد.
#elnaztasty
#لازانیا
#آموزش_آشپزی
#لازانیا_بادمجان
موادی هم که توی این لازانیا بادمجان و گوشت استفاده میشه کاملا چیزهایی هستش که با ذائقه ما ایرانی ها جوره و در دسترس هم هست. یه نکته جالبی هم که باید بدونین این هست که این غذا خیلی شبیه گراتین بادمجون و گوشت هست هم از نظر ظاهر وهم  طعم شباهت زیادی باهم دیگه دارن
پس تو این ویدئو آموزش آشپزی همراه من بمونین تا باهم این طرز تهیه  لازانیا بادمجون خوشمزه  یا همون گراتن بادمجان رو یاد بگیریم البته که نکاتی مثل گرفتن تلخی بادمجان رو هم میتوین توی این آموزش ببینین.

مواد لازم:
بادمجان 3-4 عدد
نمک برای گرفتن تلخی بادمجان 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه برای سرخ کردن بادمجون به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن بادمجون به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس لازانیا:
روغن 2-3 قاشق غذاخوری
رب 1قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای مایه لازانیا:
روغن 3-4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
زردجوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
سیر 1 عدد
گوشت چرخکرده 200 گرم
فلفل دلمه رنگی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
رب 1.5  قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 7 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
جعفری خرد شده برای تزئین 1 قاشق غذاخوری

ویدئوهای پیشنهادی من بعد دیدن این آموزش:
خورشت فسنجون با مرغ
طرز تهیه خورشت فسنجون با مرغ | آموزش ...
لازانیای رستورانی
طرز تهیه لازانیا رستورانی: راهنمایی ج...

00:00 معرفی ویدئو
00:02 اماده کردن بادمجان ها و گرفتن تلخی بادمجون
00:42 سرخ کردن بادمجون
01:19  درست کردن سس لازانیا
01:53 درست کردن مایه لازانیا
03:32 چیدن لازانیا و قرار دادن داخل فر
7 ماه پیش در تاریخ 1402/11/25 منتشر شده است.
141 بـار بازدید شده
... بیشتر