املت پنیر سبک آمریکایی، روش شف برای لذیذ‌ترین املت کلاسیک غربی

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
43.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - برخی از مورخان مطرح غذا،‌
برخی از مورخان مطرح غذا،‌ ایران را به عنوان خاستگاه املت شناخته و انواع کوکوی پارسی را اسلاف املت غربی معرفی کرده‌اند. با این وجود، املت پارسی که اجزائی به غیر از تخم مرغ در آن مخلوط هستند، و املتی که امروزه در رستورانها و هتل‌های آمریکای شمالی و اروپا سرو میشود، واجد یک  تفاوت عمده هستند: املت غربی در اغلب موارد بصورتی طبخ می‌گردد که افزودنی ها در میان لایه‌ای از تخم مرغ، قرار دارند

هر یک از سبک‌های املت تفاوتهای جذاب خود را داشته ولی یک هدف مشترک را دنبال می‌کنند: ایجاد واریته‌ای جالب از خوراک‌هایی ساده و سریع که بر پایه تخم‌مرغ درست شده و مانند یک بوم نقاشی سفید، آماده پذیرایی از خلاقیت‌های جدید هستند.
و با این مقدمه، مهیار روش تهیه یکی از املت‌های مورد علاقه خود را به سبک شف‌های صبحانه هتل‌های مشهور جهان، تقدیم می‌کند
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/03 منتشر شده است.
43,125 بـار بازدید شده
... بیشتر