فلافل/فلافل در سرخ کن بدون روغن
2.1 هزار بار بازدید -
پارسال
-
سلام دوستان امیدوارم که خوب
سلام دوستان امیدوارم که خوب باشین❤️❤️
امروز با رسپی اصلی فلافل درخدمتتون هستم ،سعی کردم همه نکات مهم رو داخل ویدئو بگم ولی اگه سوالی داشتید کامنت بذارید حتما جواب میدم .
چندتا نکته مهم رو مجددا اینجا مینویسم :
1_برای سرخ کردن فلافل در روغن حتما کمی مواد رو با آب شل کنید که راحت از قالب لیز بخوره و تو روغن بیفته.
2_ابتدا مقدار کمی ادویه اضافه کنید و بعد از تست اگه نیاز بود بیشترش کنید.
3_نخود رو حتما بذارید ۱۲تا۲۴ساعت خیس بخوره و چندین بار بشورید .
4_ترکیبات ادویه فلافل:
زردچوبه :۱۰گرم
پودر انبه:۱۰گرم
فلفل سیاه:۱۰گرم
زیره:۱۰گرم
پودر پیاز:۱۵گرم
پودر سیر:۱۵گرم
تخم گشنیز:۱۰گرم
زنجبیل:۵گرم
5_هرقاشق ادویه =با ۱۰گرم (به طور تقریبی )
پیشنهاد میدم که حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید🥰🥰
برای دیدن آموزش مرغ در سرخ کن وارد لینک زیر بش
پارسال
در تاریخ 1402/05/30 منتشر شده
است.
2,171
بـار بازدید شده