نخود پلو آذری با مرغ دلی کوک | Iranian green Peas rice with chicken -
2.4 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
نخود پلو یع غذای خوشمزه
نخود پلو یع غذای خوشمزه و عالیه که دستور پختشو از مادر بزرگم یاد گرفتم . مادر بزرگی که با وجود اینکه تهرا زندگی میکرد تا اخر عمرش با نوه هاش ترکی حرف زد. ما فارسی جوابشو میدادیم اما اون ترکی حرف میزد. خلاصه که خدا رحمتش کنه و روحش قرین رحمت بوی این غذا همیشه منو یاد عزیز میندازه
طرز تهیه نخود پلو آذری با مرغ دلی کوک
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
برنج: ۱.۵ پیمانه
نخود فرنگی: ۱ پیمانه
شوید خشک: نصف پیمانه
زیره سیا۰: ۱ قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه و زغفران دم کرده
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
اگر ویدیوهای ما رو دوست داشتید سابسکرایب کانال یادتون نره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
very delicious & aromatic dish of Azerbaijan and Iranian Azerbaijan. dried dill & caraway mixed with saffron provide a bright golden & green layered with wonderful smell.
cooking tips for green peas rice with chicken
1. if you don't have caraway seeds use cumin powder
2. wrapping the lid with a clean kitchen towel for last 10 minutes. result is fluffiest rice you ever have made:
Eat healthier tips
1. Reduce your oil consumption as you can
2. Brown rice is the more healthful choice than white rice
3. use chopped fresh dill instead of dried
subscribe for more healthy recipe
ingredients: for 3-4 person
green peas: 1cup
rice: 1.5 cups
breast chicken: 300 gr ( diced)
dried dill: 1/2 cup
turmeric: 1 tsp
salt
caraway seeds: 1 tsp
brewed saffron
oil: 1tbsp
onion : 1 medium size
#iraniantraditionalfood#iraniantradutionalrecipe#Persiandish
#نخودپلوآذری
4 سال پیش
در تاریخ 1399/06/18 منتشر شده
است.
2,414
بـار بازدید شده