نحوه تمپرکردن شکلات ریل (real) باسیلک
6 بار بازدید -
ماه قبل
-
چرا باید شکلات را تِمپِر
چرا باید شکلات را تِمپِر کنیم؟ (Tempering)
تمپر کردن شکلات پروسه ای است که طی آن ترکیبات چربی شکلات (کره کاکائو) را دگرگون و اصلاح می کنیم تا در دمای محیط خودش را بگیرد و سفت شود. درست همان حالتی که در یک تبلت شکلات تازه و درجه یک می بینیم یعنی ظاهر براق و باصدای”تق” موقع شکستن و ذوب شدن صحیح است ...
تمپرکردن با ذوب کردن شکلات متفاوت است که معمولا برای شکلات ریل اینکارانجام میشود...
تمپر کردن شکلات پروسه ای است که طی آن ترکیبات چربی شکلات (کره کاکائو) را دگرگون و اصلاح می کنیم تا در دمای محیط خودش را بگیرد و سفت شود. درست همان حالتی که در یک تبلت شکلات تازه و درجه یک می بینیم یعنی ظاهر براق و باصدای”تق” موقع شکستن و ذوب شدن صحیح است ...
تمپرکردن با ذوب کردن شکلات متفاوت است که معمولا برای شکلات ریل اینکارانجام میشود...
ماه قبل
در تاریخ 1403/03/05 منتشر شده
است.
6
بـار بازدید شده