نحوه تمپرکردن شکلات ریل (real) باسیلک

مژگان سپه وند
مژگان سپه وند
6 بار بازدید - ماه قبل - چرا باید شکلات را تِمپِر
چرا باید شکلات را تِمپِر کنیم؟ (Tempering)

تمپر کردن شکلات پروسه ای است که طی آن ترکیبات چربی شکلات (کره کاکائو) را دگرگون و اصلاح می کنیم تا در دمای محیط خودش را بگیرد و سفت شود. درست همان حالتی که در یک تبلت شکلات تازه و درجه یک می بینیم یعنی ظاهر براق و باصدای”تق” موقع شکستن و ذوب شدن صحیح است ...
تمپرکردن با ذوب کردن شکلات متفاوت است که معمولا برای شکلات ریل اینکارانجام میشود...
ماه قبل در تاریخ 1403/03/05 منتشر شده است.
6 بـار بازدید شده
... بیشتر