Moroccan Cutlet with Cheese | Vegetarian Cutlet | کتلت مراکشی با پنیر (آقای بخشی) | کتلت گیاهی
841 بار بازدید -
5 سال پیش
-
Moroccan Cutlet with Cheese |
Moroccan Cutlet with Cheese | کتلت مراکشی با پنیر (آقای بخشی) | کتلت مراکشی | ماکودا
Vegetarian Cutlet
Morocco Cutlet
کتلت مراکشی با پنیر
کتلت مراکشی
ماکودا
Subscribe To Ashpazi890m YouTube Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m...
See Also Our Other Cooking Videos Here: ⬇ ⬇ ⬇:
Youtube: https://www.youtube.com/Ashpazi890m/v...
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
Moroccan Cutlet with Cheese | Vegetarian Cutlet | کتلت مراکشی با پنیر (آقای بخشی) | کتلت گیاهی
(Makouda)
ماکودا ؛ کتلت مراکشی
ماکودا غذایی با ماده اصلی سیبزمینی است که کاملا در روغن سرخ شده و آنها را در سس تند میریزند و این غذا را میتوان از غذاهای اصلی خیابانی مراکش نامید.
یکی از میان وعدههای قابل دسترس در شهرهای مراکش در واقع یک کیک سیبزمینی سرخ شده و به نوعی کتلت مراکشی است .
ماکودا را میتوان به تنهایی و یا به صورت ساندویچ شده میل کرد. ماکودا در کنار سالاد بسیار لذیذ میشود اما نسبتاً غذای سنگینی است.
مواد لازم:
سیب زمینی : ۳ عدد تخم مرغ : ۲ عدد سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه زیره (پودر شده):
یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم برگ گشنیز (خرد شده): یک
مشت آرد : حدود یک پیمانه روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه کتلت مراکشی :
1- سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند.
سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3- گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
4- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی
شوند.
5- کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود ۲ الی ۳ می توانید در یخچال نگهداری کنید.
🔱🔱🔱🔱
🌟 نوش جان 🌟
#Ashpazi890m
Vegetarian Cutlet
Morocco Cutlet
کتلت مراکشی با پنیر
کتلت مراکشی
ماکودا
Subscribe To Ashpazi890m YouTube Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m...
See Also Our Other Cooking Videos Here: ⬇ ⬇ ⬇:
Youtube: https://www.youtube.com/Ashpazi890m/v...
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
Moroccan Cutlet with Cheese | Vegetarian Cutlet | کتلت مراکشی با پنیر (آقای بخشی) | کتلت گیاهی
(Makouda)
ماکودا ؛ کتلت مراکشی
ماکودا غذایی با ماده اصلی سیبزمینی است که کاملا در روغن سرخ شده و آنها را در سس تند میریزند و این غذا را میتوان از غذاهای اصلی خیابانی مراکش نامید.
یکی از میان وعدههای قابل دسترس در شهرهای مراکش در واقع یک کیک سیبزمینی سرخ شده و به نوعی کتلت مراکشی است .
ماکودا را میتوان به تنهایی و یا به صورت ساندویچ شده میل کرد. ماکودا در کنار سالاد بسیار لذیذ میشود اما نسبتاً غذای سنگینی است.
مواد لازم:
سیب زمینی : ۳ عدد تخم مرغ : ۲ عدد سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه زیره (پودر شده):
یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم برگ گشنیز (خرد شده): یک
مشت آرد : حدود یک پیمانه روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه کتلت مراکشی :
1- سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند.
سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید.
2- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
3- گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
4- روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی
شوند.
5- کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
پیشنهاد:
این کتلت های خوشمزه را حدود ۲ الی ۳ می توانید در یخچال نگهداری کنید.
🔱🔱🔱🔱
🌟 نوش جان 🌟
#Ashpazi890m
5 سال پیش
در تاریخ 1398/08/15 منتشر شده
است.
841
بـار بازدید شده