آموزش گلیز براق How To Make Mirror Glaze

cakeyousef_com
cakeyousef_com
1.4 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - خیلی از افراد بخاطر سخت
خیلی از افراد بخاطر سخت یا هزینه بر بودن سس براق فرانسوی تمایلی به استفاده از اون ندارند. در این ویدئو یک سس براق ساده کم هزینه آموزش دادم که جایگزین خیلی مناسبی برای سس براق فرانسوی هست. مواد لازم گلیز براق: شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ) نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ) آب 300 گرم (1.5 لیوان) گلوکز 130 گرم Ingredients for glaze: 80 grams of sugar (4 tablespoons) 25 grams of corn starch (2 tablespoons) 300 grams of water (1.5 glasses) Glucose 130 grams برای تهیه دوره های پیشرفته کیک و شیرینی به سایت cakeyousef.com مراجعه کنید. #کیک #گلیزبراق #سس_آینه_ای
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/03 منتشر شده است.
1,426 بـار بازدید شده
... بیشتر