قابلی پلو ازبکی با روغن کنجد|طرز خلال کردن زردک|طرز تهیه مساله مخصوص پلو|Qabuli pulao Uzbeki

Masoma Akrami
Masoma Akrami
71.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوستان و همراهان گرامی
سلام دوستان و همراهان گرامی امیدوارم که خوب  و سلامت باشید معصومه اکرمی هستم با یک رسپی خیلی مزه دار و اصیل کشور عزیزم افغانستان در خدمت شما خوبان قرار گرفتم قابلی پلو ازبکی یکی از مشهور ترین و پرطرفدار ترین غذاهای ما افغان ها میباشد و در جهان نیز طرفداران به خصوص خود را نیز دارد

مواد لازم قابلی پلو ازبکی
برنج سیله درجه یک دو و نیم گیلاس     Rice 2and half glass
گوشت گوسفند نیم کیلو                      Lamb meat 500 gram
روغن کنجد 150 میلی لیتر              seasam oil 150 ml
پیاز دو عدد                                  Onion 2 st
نمک به مقدار لازم                         salt as u need
زردک هشت عدد                           carrot 8 st
کشمش 200 گرام                          raisins 200 gram
مساله پلو دو قاشق غذاخوری           pulao masala 2 tbspn


مواد لازم برای مساله پلو                   Ingredients for pulao masala

هیل سیاه سالم یک قاشق غذاخوری        black cardemom  1 tbspn
هیل سبز سالم یک قاشق غذاخوری         green cardemom 1 tbspn
زیره سالم دو قاشق غذاخوری              cumin 2 tbspn

ما را در انستاگرام نیز دنبال کنید

Instagram: masomaakrami

راه های ارتباطی با ما نیز انستاکرام میباشذ
Instagram: masomaakrami



#قابلی_پلو_ازبکی#Qabuli_pulao_Uzbeki
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/17 منتشر شده است.
71,829 بـار بازدید شده
... بیشتر