آموزش کرمفیل:تمامی نکات برای تهیه کرمفیل در منزل
2.7 هزار بار بازدید -
24 ساعت پیش
-
سلام عزیزان همیشه همراه عیدتون
سلام عزیزان همیشه همراه عیدتون مبارک و طاعاتتون قبول 🌺😊
اینم عیدی من به شما که میدونید به عشقتون با وجود مشغله کاری ادامه میدم 🌺😊
کرمفیل کارگاهی حتما پیشنهاد میکنم درستش کنید از مزه فوقولادش نگم براتون که حتما باید خودتون امتحانش کنید🌺😊
از این کرمفیل متنوع میتونید در انواع تارت و فیلینگ ها و پیراشکی و دونات و دسر و کیک و شیرینی و حتی نانهای حجیم هم استفاده کنید و چون قابلیت فرم دهی داره میتونید برای تزیین هم استفاده کنید و اگر خامتون شل شد با اضافه کردن کرمفیل به خامه مشکلتون رفع بشه😊🌺
مواد لازم:
شیر: ۲۰۰ گرم. زرده تخم مرغ: ۳عدد
کره: ۷۵ گرم. آرد سفید:۵۰گرم
شکر:۱۱۴گرم. خامه:۳۰گرم
آبلیمو:۸ گرم. وانیل نوک قاشق
هر نوع اسانس و رنگ دلخواه و پودر کاکائو
این مقدار به میزان خانگیه و برای کارگاهی باید ضربدر ده یا
24 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده
است.
2,775
بـار بازدید شده