طرز تهیه لبوی خانگی خوش رنگ و طعم مخصوص شب یلدا با نسترن بانو

Nastaran Bano
Nastaran Bano
600 بار بازدید - 4 سال پیش - طرز تهیه لبو پخته خونگی
طرز تهیه لبو پخته خونگی با طعم خیلی خوب و بسیار خوش رنگ که مثل لبو های بیرونی میشه. توی این مدل باید لبو رو با پوست بپزیم و بعد پوستش رو بگیریم سلام دوستای عزیزم من اومدم با نهمین آموزش یلداییمون که خیلی سادس ولی چون خیلیا سوال می‌کردید که چرا لبو های ما خوشرنگ نمیشه تصمیم گرفتم پست بذارم به نکاتی که میگم دقت کنید تا یک لبوی خوش رنگ داشته باشید❤️❤️😘 💜اولین نکته اینکه لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پر رنگ باشه لبوهایی که قرمز کم رنگ هستن معمولا وسطشون سفیده و رنگ جالبی ندارن اگر لبو کوچکتر باشه زودتر پخته میشه و اگر بزرگتر دیرتر 💜دومین نکته اینه که لبو ها رو خوبه خوب بشورید اگه مایع ضدعفونی کننده دارید حتما بزنید اگر نه اسکاچ بکشید تا اگر گلی داره ازش جدا بشه و تمیز بشه 💜به هیچ عنوان لبو رو خرد نکنید برای پخت و پوست نگیرید چون تمام رنگ و خاصیتش ازش خارج میشه و می‌ره داخل آبش اونموقع رنگ لبو کمرنگ تر هستش 💜خیلی زود بذارید تا عجله ای برای پخته شدنش نداشته باشید لبوی من 4.5ساعت روی حرارت کم بود و خیلی خوب پخته شده بود در آخر حتما کمی نبات اضافه کنید چون نفخ و سردی لبو رو میگیره و خوشمزش می‌کنه 💜بعد از سرد شدن خیلی راحت پوستشو جدا کنید و خرد کنید و مجددا داخل آبش بجوشونید کمی دیگه تا طعم بگیرن یا داخل ظرفی بذارید با آب یک ربع بمونن 💜هر جوری که دوست داشتید سرو کنید من برای زیبایی اونها رو به سیخ چوبی زدم امیدوارم دوست داشته باشید دوستای عزیزم😘😘 Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ bit.ly/persiantaste حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ bit.ly/persiantaste ❤️❤️ #persiantaste #نسترن_بانو #پخت_لبو
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/27 منتشر شده است.
600 بـار بازدید شده
... بیشتر