میرزا قاسمی با رسپی اصیل گیلانی ... Mirza Ghasemi

sabzotorsh
sabzotorsh
1.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - میرزاقاسمی بنظر من غذاهای سنتی
میرزاقاسمی
بنظر من غذاهای سنتی هر شهری رو باید از مردم همون شهر یاد گرفت تا به اصیل بودن اون اطمینان داشت چون معمولا وقتی به شهرهای دیگه می رسه سلیقه ها تغییر می کنه و ممکنه اون رسپی با دستکاری ای که می شه دیگه به شکل اصیل و سنتی اون نباشه
کمااینکه خود من سالها پیش وقتی میرزاقاسمی رو برای اولین بار در وبلاگم گذاشتم بنا به سلیقه خودم که فکر می کردم خوشمزه تر میشه بهش پیازداغ اضافه می کردم یا نیمروی اون رو جدا و فقط صرف تزیین درست می کردم چون نگران بودم تخم مرغ طعم اون رو خراب کنه اما بعد از چند سال از یه دوست گیلانی خواستم طرز تهیه دقیق اون رو بهم بگه و وقتی برخلاف میلم پیاز داغ رو حذف کردم و نیمروی کاملا سفت رو اضافه کردم دیدم نه تنها بد نشد که خیلی هم خوشمزه تر از اونی شد که قبلا درست می کردم پس اگه شما هم تا بحال این غذا رو سلیقه ای درست می کردین با من برای درست کردن یک میرزاقاسمی اصیل گیلانی همراه باشید  
مواد لازم
بادمجان کباب شده 700 گرم
گوجه درشت 3 عدد
فلفل تند در صورت تمایل 1 عدد
سیر رنده شده 4-5 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن و کره به میزان دلخواه
زردچوبه 1 و 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل


طرز تهیه
ابتدا بادمجانها رو به همراه گوجه و فلفل روی گاز, منقل یا داخل فر کباب کنید اجازه دهید بادمجان کاملا کباب بشه تا عطر دود به داخلش نفوذ کنه اما خشک نشه بعد داخل یک زیپ لاک ریخته و اجازه بدید خنک شه و پوستش به راحتی ازش جدا بشه
بادمجانها رو پوست بگیرید و تمیز کنید اما به هیچ عنوان زیر شیر آب نگیرید چون عطر دودی که گرفته از بین می ره
حالا بادمجانها را از درازا به اندازه یک بند انگشت خرد کنید با  این کار میرزا قاسمی شما کشدار و خوش فرم می شه و به هیچ عنوان حالت له و پوره شده به خودش نمی گیره
قسمت های گوشتی گوجه رو جدا کرده و کاملا ریز ساطوری کنید فلفل رو هم همینطور و کنار بگذارید
حالا مقداری کره و روغن زیتون داخل تابه ریخته نیمی از سیر رنده شده رو اضافه کنید وقتی خوب تفت خورد 1 قاشق چای خوری از زردچوبه رو هم اضافه کنید و کاملا با هم تفت بدید نهایتا بادمجان کبابی رو اضافه کنید و با پشت قاشق یا اسپچولا اون رو له کنید تا کاملا کشدار و لطیف بشه
در یک تابه دیگه مابقی سیر رو در مقداری روغن زیتون تفت داده مابقی زردچوبه رو هم اضافه مجددا تفت بدید و نهایتا گوجه و فلفل ساطوری شده رو بهش اضافه کنید با نمک و فلفل خوش طعم کنید و اجازه بدید جا بیوفته
نهایتا به بادمجون اضافه کرده حدودا بیست دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید تا کاملا پخته و یکدست بشه
برای اضافه کردن نیمرو اونچه که در رسپی های مختلف می بینیم به چند روش اون رو اماده می کنن بعضی ها نیمرو رو جداگونه و بعنوان تزیین روی میرزاقاسمی قرار می دن بعضیها هم اون رو خام به مایه اضافه می کنن و اجازه می دن با هم بپزه اما اونطور که من از دوستان گیلانی ام یاد گرفته ام تخم مرغ باید مثل اونچه در ویدیو انجام دادم کاملا سفت و تکه تکه بشه و بعد به مخلوط بادمجون اضافه بشه
بهرحال به هر روشی دوست دارید تخم مرغ رو هم اضافه کنید و همین که خوب با هم مخلوط شد می تونین اون رو در کنار نون یا برنج سرو و نوش جان کنید
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/26 منتشر شده است.
1,452 بـار بازدید شده
... بیشتر