طرز تهیه قوام نارنج

nane ashpazbashi
nane ashpazbashi
108 بار بازدید - 9 ماه پیش - طرز تهیه قوام نارنج برای
طرز تهیه قوام نارنج برای تهیه قوام نارنج باید آب نارنج را به مدت ۲ ساعت روی شعله کم قرار داده تا به رنگ و غلظت مناسب برسد . قوام نارنج در قرمه سبزی ، کباب ترش و شکم پر ها استفاده میشود. همچنین برای اینکه آب نارنج کپک نزند و‌گاز دار نشود ، ده دقیقه میجوشانیم و کف رویش را میگیریم . بهتر است آب نارنج را در ظرف شیشه ای بریزید و در جای خنک‌ و دور از نور خورشید قرار دهید . هر ۶ لیتر آب نارنج یک لیتر قوام نارنج میدهد .
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/17 منتشر شده است.
108 بـار بازدید شده
... بیشتر