آموزش آشپزی ایرانی غدای ایرانی مربای پوست هندوانه

Pluss Mag
Pluss Mag
7.5 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - اگه تا حالا مربای پوست
اگه تا حالا مربای پوست هندوانه رو امتحان نکردی،پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و میبینید که چقدر کم هزینه و خوشمزس با پلاس مگ همراه باشید
آموزش آشپزی ایرانی غدای ایرانی
پوست هندوانه رو برش بزنین و قسمت سبز رنگ رو جدا کنین ،هر چقدر قسمت سفید ضخیم تر باشه مربا کیفیتش بهتر میشه


پوست ها رو چهار ساعت داخل محلول آب و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین بریزین و داخل یخچال بذارین
این کار باعث ترد و شفاف شدنشون میشه

به ازای هر یک کیلو پوست هندوانه ،یک کیلو شکر و دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزین

چند دانه هل

پوست نصف یک لیمو اضافه کنید

نصف آب یک لیمو رو‌هم بریزین

 وقتی جوش اومد ،پوست ها رو که خوب شستین اضافه کنین
ده دقیقه به همراه شربت بجوشه

،بعد خاموش کنین تا زمانی که کاملا سرد بشه ،دوباره زیر حرارت رو روشن کنین و چهل دقیقه بزارین بجوشه تا شربت غلیظ بشه و در قابلمه رو ببندین و خاموش کنین

نیم ساعت زمان بدین و بعد سرو کنین

در صورت دلخواه کمی عصاره زعفران هم میتونین بریزین

تا فصلش تموم نشده حتما این خوشمزه ی فوق العاده رو درست کنید و برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن
نوش جان
دوستای عزیزم با سابیکرایب و لایک کردن ویدیوهامون لطف بزرگی به مامیکنید و به ما انگیزه میدید تا ویدیو های بیشتری توی کانالمون بذاریم.🥰😍🙏
مرسی که این ویدیو رو تماشا کردید
😍👇اگه هنوز سابسکرایب نکردی اینجارو بزن👇
@plussmag


⚠️SUBSCRIBE and ACTIVATE THE NOTIFICATION BELL 🔔 so you don't miss new videos, and if you like the video, don't forget to leave a nice LIKE and share it with your friends. Thank you.

#غذا
#مرغ
#اشپزی
#food
#recipe
#chicken
#fastfood
#toast
#chickentoast
#irani
#ایرانی
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/21 منتشر شده است.
7,576 بـار بازدید شده
... بیشتر