طرزتهیه تهچین مرغ و اسفناج بشدت خوشمزه و هوس انگیز #SagharNejad #تهچین
2.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
طرزتهیه تهچین مرغ و اسفناج
طرزتهیه تهچین مرغ و اسفناج بشدت خوشمزه و هوس انگیز برای ۴نفر
اگه از ویدیو خوشت اومد و دوس داری هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشی لطفا منو سابسکرایبم کن و بعد زنگوله کنارشم بزن و گزینه همه رو فعال کن😍
این تهچین ازون غذاهائیه که طعمش از اسمش خیلی خوشمزهتره😍 پیشنهاد میدم یبار امتحان کنی و بیای همینجا نظرتو بهم بگی😋
.
.
مواد لازم:
برنج ۳پیمانه
زرده تخمرغ ۲عدد
زعفران دم کرده ۲قغ
ماست چکیده ۴قغ
روغن پختنی ۱قغ
ریشه مرغ ۳۵۰گرم
اسفناج خرد شده ۳۵۰گرم
کره ۲۵گرم
گلاب ¼پیمانه
نمک، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل
زرشک، خلال پسته، خلال بادام، پیازداغ
پیاز خرد شده ۱عدد
سیر له شده ۱حبه
.
.
طرزتهیه:
✔️ پیازو تفت بده تا طلایی بشه
⬅️ اسفناج + ½قچ نمک + ¼قچ فلفل +سیر 〰️ اضافه و حسابی تفت بده بذار کنار
✔️ ریشه مرغ + ½قچ (نمک، فلفل، زنجبیل) + ¼قچ (دارچین، زردچوبه) 〰️ تفت بده تا مخلوط و طعم دار بشه، اینو هم بذارش کنار
✔️ برنج رو بزار ۳ساعتی خیس بخوره و بعد آبشو خالی کن
⬅️ بریزش تو آبجوش+نمک+زردچوبه+روغن〰️ بزار چنتا جوش بخوره و زنده آبکش کن
✔️ تو یه کاسه〰️ ماست، زردهتخمرغ، ¼قچ نمک، زعفرون، روغن، گلاب〰️ حسابی با چنگال بزن تا مخلوط بشه
⬅️ برنج اضافه و مخلوط کن
✔️ کف و دیوارههای قابلمه رو با روغن پختنی چرب کن
⬅️ نصف برنجو بریز و با پشت قاشق حسابی فشرده و صافش کن
⬅️ یک لایه اسفناج، بعد، مرغ، بعد پیازداغ و زرشک
(موادو یکم وسط تر بریز که نچسبه به دیواره قابلمه و بسوزه)
⬅️ بقیه برنجو بریز روش و حسابی فشرده کن و سطحشو صاف کن
⬅️ چنتا سوراخ سطحی ایجاد کن و تو هرکدوم یه تیکه کره بذار
⬅️ با دمکنی ۵دقیقهای بذارش رو حرارت متوسط و سپس حرارت کن کن و بذارش رو شعلهپخش کن تا حدود دو الی سه ساعت که دم بکشه👌🏻
✔️ با زرشک و خلال پسته و خلال بادامی که تو گلاب خیس خرده تزیین و نووش بفرمایید
نکته📛
واسه داشتن تهچینی برشتهتر میتونی بجای قابلمه از تابهای با ارتفاع کمتر ولی سطح بیشتر استفاده کنی
.
.
تهچینِ مورد علاقت چیه؟
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️
#تهچین_ساغر
#آشپزی_کنیم
#ساغرنژاد
اگه از ویدیو خوشت اومد و دوس داری هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشی لطفا منو سابسکرایبم کن و بعد زنگوله کنارشم بزن و گزینه همه رو فعال کن😍
این تهچین ازون غذاهائیه که طعمش از اسمش خیلی خوشمزهتره😍 پیشنهاد میدم یبار امتحان کنی و بیای همینجا نظرتو بهم بگی😋
.
.
مواد لازم:
برنج ۳پیمانه
زرده تخمرغ ۲عدد
زعفران دم کرده ۲قغ
ماست چکیده ۴قغ
روغن پختنی ۱قغ
ریشه مرغ ۳۵۰گرم
اسفناج خرد شده ۳۵۰گرم
کره ۲۵گرم
گلاب ¼پیمانه
نمک، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل
زرشک، خلال پسته، خلال بادام، پیازداغ
پیاز خرد شده ۱عدد
سیر له شده ۱حبه
.
.
طرزتهیه:
✔️ پیازو تفت بده تا طلایی بشه
⬅️ اسفناج + ½قچ نمک + ¼قچ فلفل +سیر 〰️ اضافه و حسابی تفت بده بذار کنار
✔️ ریشه مرغ + ½قچ (نمک، فلفل، زنجبیل) + ¼قچ (دارچین، زردچوبه) 〰️ تفت بده تا مخلوط و طعم دار بشه، اینو هم بذارش کنار
✔️ برنج رو بزار ۳ساعتی خیس بخوره و بعد آبشو خالی کن
⬅️ بریزش تو آبجوش+نمک+زردچوبه+روغن〰️ بزار چنتا جوش بخوره و زنده آبکش کن
✔️ تو یه کاسه〰️ ماست، زردهتخمرغ، ¼قچ نمک، زعفرون، روغن، گلاب〰️ حسابی با چنگال بزن تا مخلوط بشه
⬅️ برنج اضافه و مخلوط کن
✔️ کف و دیوارههای قابلمه رو با روغن پختنی چرب کن
⬅️ نصف برنجو بریز و با پشت قاشق حسابی فشرده و صافش کن
⬅️ یک لایه اسفناج، بعد، مرغ، بعد پیازداغ و زرشک
(موادو یکم وسط تر بریز که نچسبه به دیواره قابلمه و بسوزه)
⬅️ بقیه برنجو بریز روش و حسابی فشرده کن و سطحشو صاف کن
⬅️ چنتا سوراخ سطحی ایجاد کن و تو هرکدوم یه تیکه کره بذار
⬅️ با دمکنی ۵دقیقهای بذارش رو حرارت متوسط و سپس حرارت کن کن و بذارش رو شعلهپخش کن تا حدود دو الی سه ساعت که دم بکشه👌🏻
✔️ با زرشک و خلال پسته و خلال بادامی که تو گلاب خیس خرده تزیین و نووش بفرمایید
نکته📛
واسه داشتن تهچینی برشتهتر میتونی بجای قابلمه از تابهای با ارتفاع کمتر ولی سطح بیشتر استفاده کنی
.
.
تهچینِ مورد علاقت چیه؟
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️
#تهچین_ساغر
#آشپزی_کنیم
#ساغرنژاد
3 سال پیش
در تاریخ 1399/11/08 منتشر شده
است.
2,134
بـار بازدید شده