طرزتهیه دمپختک تهرانی، دمی باقلا
142 بار بازدید -
هفته قبل
-
طرزتهیه دمپختک تهرانی، دمی باقلا
طرزتهیه دمپختک تهرانی، دمی باقلا
دمپختک باقالی زرد یا دمی باقالی تهرانی یکی از انواع پلو و اصیلترین غذاهای تهرانی است که در زمان جنگ جهانی اول و بروز قحطی در تهران تبدیل به محبوبترین غذاهای تهرانیها شد. دمپختک باقالی زرد مثل دمپختک گوجه هنوز هم یکی از محبوبترین غذاهای تهرانی و البته حالا دیگر در اغلب شهرهای ایران است. اصفهانیها هم همین دمپختک را به نام دمپختک اصفهانی درست میکنند
میتوانید برنج دمپختک را به صورت کته هم درست کنید. برای این کار پیازداغ و باقالی را در یک قابلمه درست کنید و وقتی آماده شد برنج را اضافه کنید. سپس روی آن آب بریزید. باید دو بند انگشت آب روی برنج باشد. وقتی آب کشیده شده دمپختک را دم بگذارید تا بپزد و ته دیگ بگیرد.
مواد اولیه
باقالی خشک ۱/۵ پ
برنج ۲/۵ پ
پیاز متوسط ۲ عدد
زردچوبه ۱ ق غ
فلفل سیاه ن ق چ
پودر زیره ن ق چ
نمک ن ق چ
کره ۲ تا ۳ ق غ
------------- ویدئوهای بیشتر -------------
طرزتهیه ماش پلو
• طرزتهیه ماش پلو به کاملترین روش، خوشم...
بریانی مرغ طرزتهیه
• how to make biryani، طرزتهیه بریانی م...
قابلی پلو طرزتهیه
• طرزتهیه قابلی پلو یه غذای معروف افغان...
طرزتهیه هویج پلو مجلسی
• طرزتهیه هویج پلوی مجلسی به ساده ترین ...
طرزتهیه استانبولی پلو، دمی گوجه، استانبولی پلو
• طرزتهیه استانبولی پلو، دمی گوجه، استا...
طرزتهیه دمپختک تهرانی، دمی باقلا
• طرزتهیه دمپختک تهرانی، دمی باقلا
------------- آدرسهای من در شبکه های مجازی --------------
Facebook : www.facebook.com/ashpazibaadrian/
Instagram : www.instagram.com/cooking_with_adrian2018/
#طرزتهیه_دمپختک_تهرانی
#دمی_باقالی
#غذا_بدون_گوشت
هفته قبل
در تاریخ 1403/06/29 منتشر شده
است.
142
بـار بازدید شده