آموزش تجزیه مواد غذایی – بخش دوم

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
29 بار بازدید - 3 ماه پیش - FaraDars: برای دسترسی به نسخه
FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش تجزیه مواد غذایی – بخش دوم» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
https://fdrs.ir/3fjj

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: مقدمه و روش نقره‌سنجی
0:08:38 درس ۲: روش‌های Mohr ،Volhard و Fajan

تجزیه مواد غذایی چیست؟

تجزیه مواد غذایی به فرایند تجزیه و تفکیک مواد مختلف موجود در غذا به منظور درک و اندازه‌گیری محتوای مغذی و مواد مخرب در غذاها اطلاق می‌شود؛ اهداف آزمایشات تجزیه‌ مواد غذایی، عمومیت دادن به آزمایش‌ها و اندازه‌گیری ترکیبات مواد غذایی است که جزو آزمایش‌های اجباری کارخانجات محسوب می‌شود.

اهمیت یادگیری تجزیه مواد غذایی چیست؟

اهداف آزمایشات تجزیه‌ مواد غذایی عمومیت دادن به آزمایش‌ها، اندازه‌گیری ترکیبات مواد غذایی است و همینطور تجزیه‌ مواد غذایی جزو آزمایش‌های اجباری کارخانجات محسوب می‌شود. اندازه‌گیری ترکیبات فرعی شامل فیبر، قند، ویتامین ث، و ... به دلیل این که دارای مقدار کمی در ترکیبات مواد غذایی هستند به دقت زیادی نیاز دارند و اندازه‌گیری برخی از آن‌ها مانند خاکستر در شیر خشک، حیاتی است.

شیمی و تجزیه مواد غذایی از شاخه‌های مهم در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی هستند. با توجه به توسعه صنعت مواد غذایی و عرضه فرآورده‌های متنوع غذایی می‌توان با بهره‌گیری از علم تجزیه مواد غذایی، فرآورده‌هایی با کیفیت مطلوب روانه بازار کرد. لذا برای کنترل کیفی، ارزیابی تغییرات ایجادشده در طی فرآوری و نگهداری، تشخیص خلوص و تقلبات احتمالی و تولید فرآورده‌های غذایی جدید، تسلط بر مبانی نظری و روش‌های تجزیه مواد غذایی، ضرورت و اهمیت بالایی دارد.

در یان فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این آموزش، علاوه بر آزمایشات بحث‌شده در بخش یکم این آموزش، نکات و مطالب نظری و عملی سایر آزمایشات از جمله قند، نمک، کلسیم و ویتامین C به صورت دقیق و نکته‌به‌نکته بر اساس تجربیات شخصی در مراحل تحصیل و با استفاده از جزوات دست‌نویس اساتید برجسته علوم و صنایع غذایی به صورت کاملا کاربردی بررسی می‌شود.
3 ماه پیش در تاریخ 1403/01/24 منتشر شده است.
29 بـار بازدید شده
... بیشتر