آموزش شیرینی نوروزی بادامی Almond sweets

rose.cake.academy
rose.cake.academy
272 بار بازدید - 3 سال پیش - بافت این شیرینی مثل شیرینی
بافت این شیرینی مثل شیرینی بهشتی پودری و پشمکی ولی مغزش سفت نیست و توی دهن آب میشه 👌 پیشنهاد میکنم واسه نوروز امسال امتحانش کنید 🤌🌹

مواد لازم:
۱۰۰ گرم روغن جامد
۹۰ گرم پودر قند
۸۰ گرم پودر بادام
۴۰ گرم آرد برنج
۱۱۰ گرم آرد سفید
۱/۲ ق چ پودر هل


طرز تهیه:

روغن جامد رو از قبل صاف کنید و بذارید تا همدمای محیط بشه
پودر قند رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه
پودر هل رو اضافه کنید و مخلوط کنید
پودر بادام و بعد آرد برنج و در آخر آرد سفید رو اضافه کنید و مخلوط کنید
اگه خمیر انسجام نداشت خیلی کم با سر انگشت ورز بدین تا خمیر جمع بشه
خمیر رو توی نایلون گذاشته و به مدت ۶ ساعت یا یک شب تا صبح توی دمای محیط استراحت بدین
بعد از استراحت خمیر رو به ضخامت ۸ میل بین نایلون باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید
شیرینی های قالب زده رو توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و روی شیرینی ها خلال پسته یا مغز بادام بذارید
با دمای ۱۶۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد از توی سینی فر خارج کنید

#شیرینی_پزی #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_خونگی #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_بادامی#شیرینی_سنتی




ingredients:
100 grams of solid oil
90 grams of powdered sugar
80 grams of almond powder
40 grams of rice flour
110 grams of white flour
1/2 cup cardamom powder


Preparation method:

Strain the solid oil beforehand and let it heat up at room temperature
Add powdered sugar and stir with a good electric mixer until creamy in color and light.
Add cardamom powder and mix
Add almond powder, then rice flour and finally white flour and mix
If the dough is not cohesive, knead it a little with your fingertips to collect the dough
Put the dough in nylon and let it rest at room temperature for 6 hours or overnight until morning
After resting, open the dough to a thickness of 8 miles between the nylon and mold it with the desired cutter.
Put the molded sweets in the oven tray lined with greaseproof paper and put sliced ​​pistachios or almond kernels on the sweets.
Bake at 160 degrees in a preheated oven for 15 minutes

#iranianfood #sweets #educational_video #sweetrecipe #pastry #pastryrecipes #cookie #walnutcookies #traditionalfood #traditionalsweets#almondrecipe #almond #almondrecipes
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/10 منتشر شده است.
272 بـار بازدید شده
... بیشتر