طرز تهیه دمپختک لپه باقالی

Cooking Nik
Cooking Nik
987 بار بازدید - 12 ماه پیش - طرز تهیه دمپختک با گوشت
طرز تهیه دمپختک با گوشت چرخ کرده یا همون لپه باقالی پلو  خودمون ی غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

شروع پخت دمی باقالی پلو 00:00
مواد اولیه دمپختک00:10
اضافه کردن برنج باقالی پلو 01:27
آماده شدن لپه باقالی 02:00

مواد اولیه دمپختک لپه باقالی برای 4نفر:
باقالی زرد 1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
نمک 1ق.چ.
زردچوبه1ق.غ.
پیاز1عدد
رب 2 ق.غ.
گوشت چرخ کرده 200 گرم
روغن مایع1 پیمانه

ابتدا روغن را داخل قابلمه میریزیم و سپس پیازهای خرد شده رو به آن اضافه میکنم و می‌گذاریمکمی تفت بخوره و خامیش گرفته بشه سپس باقالی زرد شسته شده رو به پیاز اضافه میکنم و زردچوبه رو به لپه باقالی اضافه میکنم   وحسابی که زردچوبه رو هم زدیم گوشت چرخ کرده رو به مواد اضافه میکنیم و بعد رب رو به مواد اضافه میکنیم وقتی که رب کاملا سرخ شد کمی آب میریزیم تا هم رب خوشرنگ تر بشه هم رب گلوله گلوله نشه بعد ب اندازه ۱۰ دقیقه میزاریم لپه باقالی نیم پز بشه بعد برنج رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم که کاملا باهم مخلوط بشن بعد مقداری آب میریزیم تا ی بند انگشت روی برنج قرار بگیره بعد شعله گاز رو زیاد میکنیم میزاریم کاملا بجوش بیاد و وقتی آبش تبخیر شد دمش میزاریم بعد که دم گذاشتیم حدود ۴۵ دقیقه زیر شعله رو کم میکنیم میزاریم حسابی جا بیوفته و دم بکشه بعد از ۴۵ دقیقه حالا حاضر و آماده سرو میباشد .

سلام دوستان عزیز من زهره هستم در این کانال میخوام کلی غذاها و دسر های فوق العاده خوشمزه آموزش بدم در کنار شما دوستان،حتی غذاهای خوشمزه و سنتی ولی با هزینه کم درست کنیم در کنار هم و با عشق وهر چقدر با عشق غذادرست کنیم اون غذا لذیذتر و خوشمزه تر میشه اگه با عشق و علاقه غذا رودرست نکنیم حتی بهترین مواد هم استفاده کنیم اون مزه غذای ک با عشق و مواد ساده و کم هزینه درست کنیم رو نمیده پس سعی کنیم با عشق و علاقه غذا رودرست کنیم
12 ماه پیش در تاریخ 1402/06/09 منتشر شده است.
987 بـار بازدید شده
... بیشتر