خورشت بامیه با نواب ابراهیمی - Khoreshteh bamiye, Okra stew with Navab Ebrahimi

Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
27.3 هزار بار بازدید - 2 هفته پیش - #نواب_ابراهیمی
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
برای ۴ نفر
اول دو عدد پیاز رو سرخ کنید به همراه روغن و اجازه بدید تا طلایی بشه.
بعد ۲۰۰ گرم گوشت قرمز (به سلیقه خودتون) رو با ادویه‌های زیر اضافه کنید:
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
همراه با این موارد، ۱ یا ۲ حبه سیر هم (لِه شده) تضافه کنید.
خوب سرخ کنید (حدود ۱۰-۱۵ دقیقه)
بعد از اون آبجوش بریزید تا گوشت کامل بپزه.
تو این مدت ۲ لیوان بامیه رو تمیز بشورید و حدود  ۵-۶ تا گوجه رو پوره کنید.
گوجه‌هارو سرخ کنید تا آبش بره و بعد بامیه رو با کمی روغن اضافه کنید.
شما میتونید ۲-۳ تا لیمو عمانی هم اضافه کنید.
اجازه بدید تا ۱۵-۲۰ دقیقه با هم حرارت ببینند.
اگه داشت میسوخت یه چیکه آبجوش بریزید.
بعد از این زمین بامیه رو به گوشت اضافه کنید، یکم زعفرون دم شده بزنید و اگه نیاز داشت یکم آبجوش اضافه کنید(۳۰ دقیقه اینجا).
مرحله آخر تفت دادن ۲-۳ دقیقه‌ای غوره هست و بعد اضافه کرد به خورشت هست. ۱۵ دقیقه بعد آماده هست.
این خورشت خوشمزه رو با کته ایرانی نوش جون کنید و حالش رو ببرید.
2 هفته پیش در تاریخ 1403/04/16 منتشر شده است.
27,349 بـار بازدید شده
... بیشتر