#fraise طرز تهیه فرزیه کیک با کرم دیپلمات # #fraisier_cake #diplomatcream #کرم_دیپلمات

Varesh
Varesh
9.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - فرزیه کیکFraisier cakeموادتشكيل دهنده ي
فرزیه کیک
Fraisier cake
موادتشكيل دهنده ي كيك
اسپانج ژنوآ
کرم دیپلمات
توت فرنگی پوره شده ۱۵۰گرم
توت فرنگی درسته حدودا ۲۵۰گرم
شیره برای مرطوب کردن کیک

مواد لازم اسپانج ژنوآ
تخم مرغ ۴عدد
شکر.     ۱۰۰گرم
آرد        ۱۲۰گرم
کره ی ذوب شده     ۶۰ گرم
وانیل      ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فررا با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد گرم کنید
قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشش دهید، روی کاغذ را چرب کنید ، کنار بکذارید
داخل سینی فررا کاغذ بگذارید و شکررا روی آن پهن کنیدو به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید تا شکر کاملا داغ شده ولی ذوب نشود
تخم مرغ را داخل ظرف همزن بریزید شکر داغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا سفید و‌حجیم شود . از دستگاه جدا کنید ، نیمی ار آرد و نیمی از کره ی ذوب شده داخل تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید و بعد از آن نیم دیگر را با مواد مخلوط کنید مخلوط آماده را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید . از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن کامل کیک را برش دهید تا به صورت دو لایه در آید.یک لایه را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید دور آن را رینگ و طلق قرار دهید بطوریکه ۱ سانت از لبه ی کیک فاصله داشته باشد.توت فرنگی را برش دهید و مطابق تصویر اطراف  کیک بچینید ، روی کیک راباشیره مرطوب کنید ، داخل یخچال قرار دهید تا کرم آماده شود.

کرم دیپلمات
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ        ۱۰۰گرم
شکر                       ۱۲۰گرم
نشاسته ذرت        ۵۰گرم
شیر                  ۵۰۰میلی لیتر
کره                     ۵۰گرم
وانیل مایع      ۱قاشق چایخوری
خامه قنادی         ۲۰۰گرم
پودر ژلاتین.         ۱۰گرم
آب                    ۳۰ گرم
طرزتهیه:
زرده تخم مرغ،شکر،نشاسته ذرت و یک چهارم از میزان شیر را با هم مخلوط کرده، باقیمانده شیررا به همراه وانیل بجوشانید و بتدریج به ترکیب قبلی اضافه کنید ، روی حرارت قرار دهیدو مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ و آماده شود . ازروی حرارت بردارید بعد ازیک دقیقه هم زدن از صافی رد کنید ، روی کرم را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملا  خنک شود .پس از خنک شدن کامل دراین مرحله میتوانید ژلاتین را با میزان آب مطابق دستور رقیق کنید وبه ترکیب کرم اضافه کنیدو یا در مرحله نهایی بعد از اضافه کردن خامه و پوره توت فرنگی به ترکیب اضافه کنید(برای رقیق کردن ژلاتین ابتدا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید،۵ دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسپانج پیدا کند سپس روی بخار آب و یا مایکروویو رقیق کنید)
خامه ي قنادي را فرم داده و با كرم مخلوط كنيدپوره توت فرنگي را به مواد اضافه كنيدوهم بزيند تا تركيب يكدست شودبراي تنوع در كار ميتوانيد توت فرنگي راخرد كرده و به عنوان لايه مياني كرم در حين ريختن در رينگ استفاده کنید
ظرف محتوی کیک را از یخچال خارج کنید و به آرامی مواد را روی کیک بریزید سطح آن را صاف و در یخچال قرار دهید در صورت عدم استفاده از پوره غلظت مواد بیشتر خواهد بود و میتوانید از. قیف و ماسوره برای انتقال مواد به داخل رینگ استفاده کنید مجددا داخل یخچال قرار دهید جهت تزیین میتوانید از ۲۵۰ گرم توت فرنگی به همراه ۶۰ گرم شکر ، دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین و دو قاشق سوپخوری آب برای رقیق کردن ژلاتین استفاده کنید
به این ترتیب که پوره توت فرنگی و شکر را مخلوط کنید روی حرارت ملایم حدود ۵۰ درجه دما دهید تا شکر حل شود ژلاتین را رقیق وبه مواد اضافه کنید فرزیه را بعد از نیم ساعت از یخچال خارج کنید پوره آماده را روی آن بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید بعد از فرم‌گیری از رینگ جداکنبد و طلق را نیز جداکرده و به دلخواه تزیین نمایید.


نوش جان

Music

https://www.bensound.com
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/27 منتشر شده است.
9,777 بـار بازدید شده
... بیشتر