طرز تهیه قابلی پلو افغانی در زودپز _ بهت یاد میدم ۱۰دقیقه ای تو زودپز پلو درست کنی

مزه چی
مزه چی
2.3 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - کابلی پلو یا قابلی پلو
کابلی پلو یا قابلی پلو که به پلو افغانی ها نیز معروف است، یکی از غذاهای کشور افغانستان است. به علت معروف و خوشمزه بودن، امروزه این غذا در ایران و ازبکستان نیز تهیه می شود. در تهیه این غذا از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام استفاده می شود
قابلی ازبکی در چندسال اخیر در شهرهای شرقی ایران نیز بسیار محبوب و در بسیاری از رستوران‌های تهران به عنوان یک غذای شرقی پرطرفدار شده است، قابلی ازبکی به دلیل داشتن کشمش و هویج طعم شیرینی دارد و اگر طرفدارا غذاهایی با طعم شیرین هستید پیشنهاد می‌کنیم این غذا را از دست ندهید.
البته در بعضی از دستورات غذایی مویز جایگزین کشمش پلویی شده است و در برخی از شهرها در کنار قابلی پلو افغانستان خرما یا رطب مصرف می‌کنند. اگر به غذاهای شیرین علاقمند هستید، حتما از خوردن این غذا لذت خواهید برد، پس با من همراه باشید تا طرز تهیه قابلی پلو رو در زودپز بهتون آموزش بدم
مواد لازم برای تهیه قابلی پلو:
گوشت گوساله یا گوسفند: ۱کیلو گرم
هویج:۲۰۰گرم(۴عدد)
پیاز:۲عدد بزرگ
کشمش: ۱/۲پیمانه
آب:۵پیمانه
برنج :۳پیمانه
ادویه های مورد نیاز برای قابلی پلو:
زیره سیاه: ۱قاشق غذاخوری
زرد چوبه:۱/۲قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱قاشق غذاخوری
گشنیز نیم کوب:۱قاشق چایخوری
ادویه مخصوص گوشت: ۱قاشق غذاخوری
نمک:۲قاشق غذاخوری
زمان بندی بخش های مختلف ویدئو:
00:00 شروع ویدئوی آموزش قابلی پلو
00:16 سرخ کردن گوشت  قابلی پلو در روغن
00:59 اضافه کردن نمک به گوشت هنگام سرخ کردن
01:09 اضافه کردن زیره به گوشت سرخ شده برای قابلی پلو
01:27 زمان اضافه کردن پیاز برای تهیه قابلی پلو
01:44 ادویه های مخصوص قابلی پلو
02:13 مقدار آب مورد نیاز برای تهیه قابلی پلو
02:24 اضافه کردن گشنیز به قابلی پلو
02:36 مدت زمان پخت گوشت قابلی پلو در زودپز
02:48 خرد کردن هویج برای قابلی پلو
03:15 جدا کردن گوشت پخته شده و اضافه کردن برنج
03:52 اضافه کردن گوشت، هویج و کشمش به قابلی پلو
04:20 مدت زمان پخت برنج در زودپز
04:51 آماده شدن قابلی پلو و سرو آن
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/09 منتشر شده است.
2,323 بـار بازدید شده
... بیشتر