اكبر جوجه اصل :: طرز تهیه اکبر جوجه
615 بار بازدید -
2 سال پیش
-
اکبر جوجه رستورانی میخوای تا
اکبر جوجه رستورانی میخوای تا اخر این کلیپ ببین️
ممنونم از اینکه با بازنشر پستها به بیشتر دیده شدنمون کمک میکنی واقعا ممنونم از شما عزیزان
مواد لازم:(برای ۱۰نفر)
پنج مرغ کوچک هر نصف مرغ برای یک نفر (وزن ۱ کیلو الی ۱۲۰۰گرمی)
پیاز متوسط ۱۱ عدد
زردچوبه: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز کمتر از نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
سیر: چند حبه
۲ لیموی بزرگ
زعفران: به میزان لازم
زنجبیل: کمی
کره: ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیر، نمک و ابلیمو را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. مرغ ها را از وسط نصف کرده و بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم خوب میشوییم و به آن زعفران دم شده، نمک و پیاز مزهدار شده را اضافه میکنیم و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. بعد از یک روز یک قابلمه آب روی حرارت قرار داده تا جوش آید به آن زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و یک پیاز اضافه میکنیم. مرغها را از داخل پیاز درمیآوریم و کاملا پیازها را از تکههای مرغ جدا میکنیم و قطعات مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه در اب جوش قرار میدهیم. سپس از اب جوش درآورده و در قابلمهای که در آن روغن فراوان ریخته به آرامی از سمت پوست مرغ قرار میدهیم تا جوش آید سپس حرارت را کم میکنیم تا سوزنی بجوشد و به آن پنجاه تا صد گرم کره و مقداری زعفران اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته به مدت یکساعت تا مرغ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت درب را برداشته تا مرغ از دو طرف سرخ شود.
برای توضیحات کامل حتما ویدیو را ببینید
نوش جان
دوست عزیز استفاده از رسپی با ذکر منبع امکان پذیر است
اکبرجوجه اصل طرز تهیه
اکبرجوجه اصلی
اکبرجوجه جوادجوادی
اکبر جوجه
اکبر جوجه گلوگاه
اکبر جوجه رستورانی
اکبر جوجه اصل
راز اکبر جوجه رستورانی
طرز تهیه اکبر جوجه
طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی
#اکبر_جوجه
#اکبرجوجه
#اکبرجوجه_خانگی
عزیزان در اینستاگرام هم کلی آموزش عالی داریم
پیج اینستاگرام ما :
Instagram: jaryfood
ممنونم از اینکه با بازنشر پستها به بیشتر دیده شدنمون کمک میکنی واقعا ممنونم از شما عزیزان
مواد لازم:(برای ۱۰نفر)
پنج مرغ کوچک هر نصف مرغ برای یک نفر (وزن ۱ کیلو الی ۱۲۰۰گرمی)
پیاز متوسط ۱۱ عدد
زردچوبه: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز کمتر از نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
سیر: چند حبه
۲ لیموی بزرگ
زعفران: به میزان لازم
زنجبیل: کمی
کره: ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیر، نمک و ابلیمو را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. مرغ ها را از وسط نصف کرده و بدون اینکه پوست آن را جدا کنیم خوب میشوییم و به آن زعفران دم شده، نمک و پیاز مزهدار شده را اضافه میکنیم و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم. بعد از یک روز یک قابلمه آب روی حرارت قرار داده تا جوش آید به آن زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه و یک پیاز اضافه میکنیم. مرغها را از داخل پیاز درمیآوریم و کاملا پیازها را از تکههای مرغ جدا میکنیم و قطعات مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه در اب جوش قرار میدهیم. سپس از اب جوش درآورده و در قابلمهای که در آن روغن فراوان ریخته به آرامی از سمت پوست مرغ قرار میدهیم تا جوش آید سپس حرارت را کم میکنیم تا سوزنی بجوشد و به آن پنجاه تا صد گرم کره و مقداری زعفران اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته به مدت یکساعت تا مرغ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت درب را برداشته تا مرغ از دو طرف سرخ شود.
برای توضیحات کامل حتما ویدیو را ببینید
نوش جان
دوست عزیز استفاده از رسپی با ذکر منبع امکان پذیر است
اکبرجوجه اصل طرز تهیه
اکبرجوجه اصلی
اکبرجوجه جوادجوادی
اکبر جوجه
اکبر جوجه گلوگاه
اکبر جوجه رستورانی
اکبر جوجه اصل
راز اکبر جوجه رستورانی
طرز تهیه اکبر جوجه
طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی
#اکبر_جوجه
#اکبرجوجه
#اکبرجوجه_خانگی
عزیزان در اینستاگرام هم کلی آموزش عالی داریم
پیج اینستاگرام ما :
Instagram: jaryfood
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/20 منتشر شده
است.
615
بـار بازدید شده