آموزش نگهداري و بلانچ كردن باقالي|آشپزي ايراني|Blanching|ashpazi irani

cooking with shahrzad آشپزی با شهرزاد
cooking with shahrzad آشپزی با شهرزاد
387 بار بازدید - 2 سال پیش - روش نگهداري و بلانچ باقالي
روش نگهداري و بلانچ باقالي با رسیدن بهار، فصل باقالی تازه نیز پر رونق می شود! این ماده سبز، مغذی و برای افزودن به سالاد های بهاری عالی است، باقالی تازه، ماده ای خوشمزه به معنی شروع روزهای گرمتر و طولانی تر است. فریز کردن باقالی با روش بلانچ بلانچ کردن باقالی قبل از فریز کردن نیز یک گزینه پرطرفدار است زیرا به شما امکان می دهد تمام مواد مغذی و خواص باقالی را در زمان نگهداری در فریزر حفظ کنید بلانچ کردن برای غیر فعال کردن آنزیم هایی که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود کاربرد دارد ‎#اشپزي_ايراني #آموزش_آشپزي #آشپزي #آموزش_آشپزي_ايراني #آشپزي_افغاني #ashpazi_irani #ashpaziirani #ashpazi #غذا #غذاي_ايراني #غذاي_سريع #باقالي ‏Music: Sweet ‏Musician: LiQWYD
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/24 منتشر شده است.
387 بـار بازدید شده
... بیشتر