آموزش نگهداري و بلانچ كردن باقالي|آشپزي ايراني|Blanching|ashpazi irani
387 بار بازدید -
2 سال پیش
-
روش نگهداري و بلانچ باقالي
روش نگهداري و بلانچ باقالي
با رسیدن بهار، فصل باقالی تازه نیز پر رونق می شود! این ماده سبز، مغذی و برای افزودن به سالاد های بهاری عالی است، باقالی تازه، ماده ای خوشمزه به معنی شروع روزهای گرمتر و طولانی تر است.
فریز کردن باقالی با روش بلانچ
بلانچ کردن باقالی قبل از فریز کردن نیز یک گزینه پرطرفدار است زیرا به شما امکان می دهد تمام مواد مغذی و خواص باقالی را در زمان نگهداری در فریزر حفظ کنید
بلانچ کردن برای غیر فعال کردن آنزیم هایی که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود کاربرد دارد
#اشپزي_ايراني #آموزش_آشپزي #آشپزي #آموزش_آشپزي_ايراني #آشپزي_افغاني #ashpazi_irani #ashpaziirani #ashpazi #غذا #غذاي_ايراني #غذاي_سريع
#باقالي
Music: Sweet
Musician: LiQWYD
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/24 منتشر شده
است.
387
بـار بازدید شده