طرز تهیه بامیه ـ Bamieh Recipe قسمت ۲
11.1 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
هر چی بامیه درست میکنی
هر چی بامیه درست میکنی هسته میزنه و شربت خوب جذب بامیه ات نمیشه؟ توی این ویدئو طرز تهیه بامیه به روش قنادی رو بهت آموزش میدم تا توی ماه رمضون نیازی به خرید بامیه از بیرون نیازی نداشته باشی.
مواد لازم برای خمیر بامیه :
آب ۴۰۰ گرم
آرد ۲۶۰ گرم
تخم مرغ ۲۴۰ گرم ( تقریبا ۴ تخم مرغ درشت )
روغن صاف قنادی ۴۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایی خوری
شربت بار یک الی دو قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چایخوری
مواد لازم شربت :
شکر یک کیلو گرم
آب ۴۰۰ گرم
گلوکز یک الی دوقاشق غذا خوری
رنگ زرد یا زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری
آبلیمو یک قاشق غذا خوری یا نصف قاشق غذا خوری جوهر لیمو
Ingredients:
400 grams of water
260 grams of flour
240 grams of eggs (about 4 large eggs)
shorting oil 40 grams
Half a teaspoon of vanilla
One to two tablespoons of syrup
A teaspoon of salt
Syrup ingredients:
One kilogram of sugar
400 grams of water
Glucose, one to two tablespoons
Yellow color or brewed saffron, one tablespoon
A tablespoon of lemon juice
هر سوالی در مورد این آموزش داشتید حتما در قسمت کامنت بپرسید تا راهنماییتون کنم.
برای دریافت دوره های پیشرفته کیک سازی به وبسایت آکادمی کیک یوسف مراجعه کنید.
cakeyousef.com/
آدرس کانال تلگرام
t.me/cakeyousef_com
آدرس پیج اینستاگرام
www.instagram.com/cakeyousef_com
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/22 منتشر شده
است.
11,180
بـار بازدید شده