Simple Sponge Cake کیک اسفنجی

شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
228.8 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - Simple Sponge Cake Recipe🍰بفرمایید، اینم
Simple Sponge Cake Recipe🍰
بفرمایید، اینم دستور کیک اسفنجی ☺️

👈🏻مواد لازم:(بهتره با ترازو اندازه گیری کنید)
تخم مرغ درشت ۴عدد
شکر ۱۲۰گرم (۱/۲پیمانه+۱ونیم ق غ خ)
آرد ۱۲۰گرم (۱پیمانه+۱ق غ خ)
وانیل کمی
نمک یک پنس
نشاسته ذرت ۱ ق غ خ )

👈🏻طرز تهیه:
۱-قالب ۱۸ یا ۲۰سانت رو با آرد و کره مثل ویدیو نکته با الی ۸ آماده کنید و فر رو به ۱۷۰ درجه سانتیگراد برسانید.
۲-آرد،نشاسته ذرت،نمک و وانیل رو باهم دوبار الک کنید (اگر از وانیل مایع استفاده میکنید همزمان با تخم مرغ اضافه کنید)
۳-تخم مرغ ها و شکر رو به روش بن ماری، روی حرارت پایین انقدر هم بزنید تابه حرارت بدن(حدود ۴۰ درجه سانتیگراد) برسه. مرتب مخلوط رو با ویسک یا چنگال هم بزنید. حدود ۲دقیقه.
۴-با سرعت بالای همزن برقی مخلوط تخم مرغ وشکر رو هم بزنید تا به مرحله رُبانی برسد و حسابی فرم بگیره و رنگش روشن شه(بین ۱۰ تا۲۰ دقیقه)
۵-نصف مواد خشک رو روی تخم مرغ زده شده الک کنید و به صورت دورانی هم بزنید. مابقی مواد خشک رو الک کنید و دورانی هم بزنید.(بیش ازحد هم نزنین)
۶-مواد رو از کناره های قالب بریزین تو قالب و برای حدود ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندون تمیز بیرون بیاد بپزین و فر رو خاموش کنین.
۷-اجازه بدین کیک ۵دقیقه تو فر خاموش با در نیمه باز بمونه.
۸-از فر خارج کنین و ۱۰دقیقه تو قالب بذارین خنک شه.
۹-از قالب در بیارین و به صورت برعکس بذارین رو توری خنک شه.
#کیک_اسفنجی  #کیک_ساده #طرزتهیه#

👈🏻نکات:
*برای اندازه گیری نشاسته ذرت: اگر مواد رو با ترازو اندازه میگیرین، اول ۱۲۰گرم آرد رو وزن کنین و بعد ۱ق غ خ از آرد رو بردارین و به جاش ۱ق غ خ نشاسته ذرت اضافه کنین/اگر مواد رو به صورت پیمانه ای اندازه میگیرین، ۱ پیمانه آرد + ۱ ق غ خ نشاسته ذرت استفاده کنید.
*مراقب باشین اشتباها به جای نشاسته ذرت از آرد ذرت استفاده نکنین.
*تخم مرغ ها حتتتما درشت باشن. وزن هرکدام حدود ۷۰گرم.*در فر رو در حین پخت باز نکنید که پف کیک نخوابه.
*میتونین به جای چرب و آردپاشی قالب، کف و دیواره های قالب رو کاغذ روغنی بندازین.
*از قالب های با حداقل ۸ سانت ارتفاع دیواره استفاده کنین.
#شیرینی #شیرینی_پزی #دسر #خوشمزه #دسر_آسان #دستور #دستور_شیرینی #دستور_شیرینی_پزی‌ #طرزتهیه #طرز_تهیه #قنادی #هوس_انگیز  #کیک #کیک_پزی
#با_الی #with_eli
#آموزش_شیرینی_پزی #آموزش_شیرینی
#شیرینی_خونگی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خوشمزه #شیرینی_پزی_خانگی #شیرینی_پزی_خونگی#دسر

*مواد لازم برای قالب با سایز های مختلف:
قالب ۱۵سانت: ۳تا تخم مرغ/آرد۹۰گرم(۳/۴پیمانه+۳/۴ق غ خ) /شکر۹۰ گرم (۱/۳پیمانه+۲ق غ خ)
قالب ۱۸و۲۰سانت:۴تا تخم مرغ/آرد۱۲۰گرم(۱پیمانه+۱ق غ خ) /شکر۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه+۱ونیم ق غ خ)
قالب ۲۳ سانت: ۵تا تخم مرغ/آرد۱۵۰گرم (۱و۱/۳پیمانه)/ شکر ۱۵۰گرم (۳/۴ پیمانه)
قالب ۲۶ سانت: ۶تا تخم مرغ/آرد ۱۸۰گرم (۱ونیم پیمانه+۲ ق غ خ) /شکر ۱۸۰ گرم(۳/۴ پیمانه+۲ق غ خ)

به ازای هر ۱پیمانه آرد،۱ق غ خ نشاسته ذرت اضافه کنید.
به ازای هر ۱۲۰گرم آرد، یک ق غ خ بردارین و به جاش نشاسته ذرت بریزین.
6 سال پیش در تاریخ 1397/08/15 منتشر شده است.
228,867 بـار بازدید شده
... بیشتر