5 وسیله خطرناک در آشپزخانه | همین الان از این وسایل دوری بکن

دکتر احسان میرزایی
دکتر احسان میرزایی
1.4 هزار بار بازدید - 3 روز پیش - در فرهنگ غنی ایرانی، آشپزخانه
در فرهنگ غنی ایرانی، آشپزخانه صرفاً مکانی برای پخت و پز نیست؛ بلکه جایی است که سلامت و تندرستی اعضای خانواده در آن رقم می‌خورد. این باور ریشه در طب سنتی ایرانی دارد که به غذا به عنوان داروی اصلی نگاه می‌کند. در نگاه طب سنتی، هر غذایی طبعی دارد که بر روی مزاج افراد تأثیر می‌گذارد. انتخاب مواد اولیه، روش پخت و حتی زمان صرف غذا، همه و همه در این نگاه اهمیت دارند. آشپزخانه، جایی است که این دانش کهن به عمل تبدیل می‌شود. از دیرباز، زنان ایرانی با شناخت عمیقی که از خواص مواد غذایی داشتند، غذاهایی می‌پختند که هم خوشمزه بودند و هم برای بدن مفید. آن‌ها با توجه به فصل سال، مزاج افراد خانواده و شرایط آب و هوایی، غذاهای متناسبی را تهیه می‌کردند. آشپزخانه‌ای که در آن از ادویه‌های طبیعی و گیاهان دارویی استفاده می‌شود، فضایی است که عطر سلامتی در آن پیچیده است. این ادویه‌ها و گیاهان، علاوه بر طعم بخشیدن به غذا، خواص درمانی بسیاری نیز دارند. امروزه با وجود همه پیشرفت‌های تکنولوژی، اهمیت آشپزخانه و نقش آن در حفظ سلامت همچنان پابرجاست. بازگشت به ریشه‌ها و استفاده از دانش گذشتگان در طبخ غذا، می‌تواند گامی مهم در جهت داشتن زندگی سالم‌تر باشد. #طب_سنتی #درمان_خانگی #اشپزخانه #آشپزی #طب_ایرانی
3 روز پیش در تاریخ 1403/07/07 منتشر شده است.
1,410 بـار بازدید شده
... بیشتر