S01 - E01 - Raisin Brandy - قسمت اول (آشنایی با مواد و ابزار)

iFerment
iFerment
4.5 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - رفقا ❤️درود بی کران❤️ بالاخره
رفقا ❤️درود بی کران❤️ بالاخره با هر مشقتی بود وسط کلی بیماری و درگیری کاری قسمت اول از ساخت برندی رو آماده کردم و الان میتونید مشاهده کنید کم و کاستی که حتما داره چون اول کار هستم و تجربه ام تو این زمینه خیلی کمه ولی سعی کردم آبرومند باشه تو این اپیزود بیشتر روی اطلاعات مواد مصرفی و ابزار کار میکنیم تا هم دید بهتری از تخمیر سوپر حرفه ای کشمش داشته باشیم و هم در فصول بعدی به خیلی از این مواد و ابزار احتیاج داریم و برای اینکه هی تکرار نکنمشون و خسته بشید فقط یک رفرنس میزنم به این اپیزود. البته همیشه در هر تخمیر مواد جدیدی استفاده میشه که اونا رو هم سر جاش توضیحات نوشتاری و گفتاریش رو خواهم داد =============== لینک ویدئو برای اشتراگ گذاری: https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls =============== 💯🆘برای راحتی تون هم بخش های مهم ویدئو رو جدا کردم😱 که راحت تر بتونید بپرید به اون قسمت که همین پایین میتونید ببینیدش =============== Time Stamps: شروع https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls چاق سلامتی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls اخطار به -18 ساله ها https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls مقدمه https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls ////////////// آشنایی با مواد مصرفی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls کشمش https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls مخمر لالوین 1118 و رداستار آبی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls گوفرم پروتکت https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls دی آمونیوم فسفات https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls فرمید کی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls پکتیک آنزیم https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls اسید تارتاریک https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls هیدرومتر https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls پی اچ سنج https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls دبه تخمیر https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls قفل هوا https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls استارسان https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls متابی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls زنگ تفریح https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls استارت کار با کشمش https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls آبجوش روی کشمش https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls ////////////// دوز مواد مصرفی کشمش https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls مخمر https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls گوفرم https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls فرمید کی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls دپ https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls آشنایی با پی اچ https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls سخنان پایانی https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls ضدعفونی کشمش https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls اختتامیه: https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls نصیحت پدربزرگ https://www.seevid.ir/fa/w/PDFGv241sls =============== لینک منابعی که میتونید استفاده کنید هم اینا هستن: اطلاعات تخصصی تر محصولاتی که معرفی کردم در پیج اینستاگرام https://www.instagram.com/p/CZWRI14MaZo/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CYxPAmSITQq/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CYwXCGVI8RY/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CZzh-hLoMsy/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CaMaawzMmb3/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CadVtRlsmis/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CauieI8MIyl/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CcpfXElMe9l/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/CVa0uMHAGcb/?utm_source=ig_web_copy_link و یا تلگرام https://t.me/GoldenFermentation خلاصه کل کاری که در این ویدئو انجام دادیم هم این میشه: کشمش ها رو ریختیم توی دبه تخمیر روش آبجوش ریختیم یک پارچه تمیز انداختیم روش در آخر هم 24 ساعت صبر میکنیم تا، هم دمای آب بیاد پایین و هم آلودگی های سطحی از بین برن و از همه مهم تر بافت کشمش ها نرم بشه برای مرحله پکتیک آنزیم و له کردن ====================== برای خرید انواع هیدرومتر، رفراکتومتر حرفه ای و مواد مصرفی به پیج اینستاگرام https://www.instagram.com/goldenfermentation/ و یا کانال تلگرام https://t.me/GoldenFermentation مراجعه کنید ====================== مرسی که با من همراه هستید میدونم، خیلی ها این روش کار (تخمیر، تقطیر و ...) من رو میبرن زیر سوال، چون با روش سنتی کاملا فرق داره. ولی خوبه که بدونیم با پیشرفت علم ما روز به روز تجربه مون هم بیشتر میشه و انجام این روش برای یکبار هزینه چندانی با روش سنتی نداره اما وقتی از کیفیت محصول نهایی شگفت زده شدید مسلما بارها تکرارش خواهید کرد. ✅هرچند که من روش سنتی رو زیر سوال نمیبرم و هدف اینه که اشتباهات رایج رو از روش های سنتی و نوین حذف کنم😜 همچنین یادمون نره که 2 قرن پیش هم 🦷مسواک زدن و نخ دندون و دهان شویه مرسوم نبوده، آیا الان ما باید با سنت آنها پیش بریم؟🤢 ✅به هر حال خوشحال میشم کامنت بگذارید و نظرات خودتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید فحش هم دوست داشتید بدید باعث پیشرفت من میشه ====================== ⚠️اگه سوال، نظر یا انتقادی داری زیر هر ویدئو کامت بزار تا من همونجا پاسخ بدم و یا توی ویدوئوهای بعدی شفاهی در مورد صحبت کنم. ⚠️میتونی از سیستم تخمیر و تقطیرت برام فیلم با کیفیت بفرستی تا توی ویدئوهای بعدی با ذکر نام و یا بدون نام درباره کارِت نظر بدم. کافیه توی اینترنت یه جایی آپلودش کنی و لینک دانلودش رو برام تو کامت بزاری یا تو اینستاگرام دایرکت کنی😆 ====================== کجاها منو میتونی پیدا کنید؟ ❎ https://t.me/iferment ❎ https://www.instagram.com/ifermentt/ ====================== با معرفی من به دوستات 🪓هم از من حمایت کن😊 و هم دوستات رو با تخصصی ترین کانال آموزشی مشروب سازی آشنا کن🤩 💪🏼حمایت تو باعث میشه آموزشای خفن تری درست کنم😘 ====================== CopyRight هر گونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز است اما در صورتی که نامی از ما برده نشه و یا لوگوی ما از ویدئو برش بخوره تمام تلاشم رو میکنم که حقم رو از حلقومتون بکشم بیرون😡 ====================== #هیدرومتر #شیرینی_سنج #آبسنجی #آبسنج #الکل_سنجی #محاسبه_میزان_الکل #مشروب #شراب #آبجو #ویسکی #سایدر#مید #پلاتو #چگالی #چگالی_نسبی #SG #FG #OG #ABV #Brix #strawberry #cider #Straberry_Cider #توت_فرنگی #توتفرنگی #سایدر #سایدر #سایدر_توت_فرنگی #سایدر_توتفرنگی #تشتک #تشتک_زن #تشتک_زن_چکشی #بطری #پملپ #چوب_پنبه #دستگاه #دستگاه_تقطیر #برج_تقطیر #دفلگماتور #کندانسور #سایت_گلس #دیگ #دیگ_تقطیر #دیگ_تخمیر #مشینگ #عصاره_گیری #کلمپ #CM #VM #LM #Cooling__Management #Vapor_Management #Liquid_Management #مدیریت_سردکننده #مدیریت_مایع #مدیریت_بخار #گلاب_گیر #گلابگیری #عرق_خوری #عرق_سگی #چوب_پنبه چوب_پنبه_زن
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/04 منتشر شده است.
4,513 بـار بازدید شده
... بیشتر