پخت و بلانچ کردن باقالی _بهترین روش برای نگهداری باقالی سبز
192 بار بازدید -
پارسال
-
سلام دوستان عزیزم ،
با
سلام دوستان عزیزم ،
با یک روش کاربردی برای نگهداری باقالی مهمان نگاه زیباتون هستم.
در این روش که بسیار کاربردی هست شما به سادگی میتونید درمنزل مقدار زیادی باقالی پاک و نگهداری کنید ودرفریزر تازمانی استفاده سبز باقی میماند.همراه من باشید.
مواد لازم برای پخت باقالی:
باقالی سبز
نمک ،فلفل،آویشن
گلپر
آب لیمو یا هر چاشنی که دوست دارید
برای بلانچ کردن:
باقالی سبز
آب جوش
وآب یخ
00:00شروع ویدیو
00:03پاک کردن باقالی
00:10شستن باقالی
00:20ریختن باقالی در آب جوش برای بلانچ کردن باقالی
00:29ریختن باقالی در آبکش برای بلانچ کردن باقالی
00:32ریختن باقالی در آب یخ برای بلانچ کردن باقالی
00:39بلانچ کردن باقالی
00:58ریختن باقالی درقابلمه برای پخت باقال
01:09اضافه کردن ادویه برای پخت باقالی
01:18سرو باقالی پخته با آبلیو وگلپر
پارسال
در تاریخ 1402/02/18 منتشر شده
است.
192
بـار بازدید شده