پخت و بلانچ کردن باقالی _بهترین روش برای نگهداری باقالی سبز

آشپزی در خانه
آشپزی در خانه
192 بار بازدید - پارسال - سلام دوستان عزیزم ، با
سلام دوستان عزیزم ، با یک روش کاربردی برای نگهداری باقالی مهمان نگاه زیباتون هستم. در این روش که بسیار کاربردی هست شما به سادگی میتونید درمنزل مقدار زیادی باقالی پاک و نگهداری کنید ودرفریزر تازمانی استفاده سبز باقی می‌ماند.همراه من باشید. مواد لازم برای پخت باقالی: باقالی سبز نمک ،فلفل،آویشن گلپر آب لیمو یا هر چاشنی که دوست دارید برای بلانچ کردن: باقالی سبز آب جوش وآب یخ 00:00شروع ویدیو 00:03پاک کردن باقالی 00:10شستن باقالی 00:20ریختن باقالی در آب جوش برای بلانچ کردن باقالی 00:29ریختن باقالی در آبکش برای بلانچ کردن باقالی 00:32ریختن باقالی در آب یخ برای بلانچ کردن باقالی 00:39بلانچ کردن باقالی 00:58ریختن باقالی درقابلمه برای پخت باقال 01:09اضافه کردن ادویه برای پخت باقالی 01:18سرو باقالی پخته با آبلیو وگلپر
پارسال در تاریخ 1402/02/18 منتشر شده است.
192 بـار بازدید شده
... بیشتر