طرز تهیه #پراته مشهور و اصیل بدخشی یا قتلمه خوشمزه و با طعم لذیذ Paratha badakshi/Qatlama recipe

یاقوت بدخشان Yaqote Badakhshan
یاقوت بدخشان Yaqote Badakhshan
944 بار بازدید - 7 ماه پیش - #پراته ورقی
#پراته ورقی روغنی چند لا یکی از میان‌وعده های مشهور و‌اصیل بدخشان به شمار می‌رود پر صرفدار ترین شیرینی بین‌مردم افغانستان‌میباشد اکثر مردم صبحانه و یا عصرانه استفاده میکنن پراته خیلی لذیذ و با طعم است امروز میخواهم آموزش بدهم و با هم درست کنیم امیدوارم از این روش خوش تان بیاید. و اگر تا بخال کانال مرا سبسکرایب نکردید سبسکرایب کرده لایک و زنگوله را فشار دهید و و در بخش کامنت نظریات نیک تانرا با ما شریک سازید ممنونم از شما دوستان عزیز #Paratha oil sheet is one of the famous and authentic snacks of Badakhshan. It is the most nutritious sweet among Afghan people. Most people use it for breakfast or dinner. Paratha is very tasty and flavorful. Today I want to teach and build together. I hope you like this method. Come and if you haven't joined my channel yet please subscribe, like and ring and share your good comments with us in the comment section. Thank you dear friends. #برای تهیه پراته بدخشی 3 لیوان آرد نصف قاشق نمک 1 قاشق خمیر مایه 1 قاشق بکینگ پودر و یک و نیم لیوان آب #3 cups of flour Half a spoon of salt 1 spoon of yeast 1 spoon of baking powder and one and a half glasses of water سه گیلاس آرد ‌ونیم قاشق نمک و یک قاشق بکینگ پودر یک‌قاشق خمیر مایه یک‌و نیم گیلاس آب خمیر میکنیم و خمیر نه خیلی نرم باشد نه خیلی به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم و بعدا زواله کرده و خیلی نازک هموار میکنیم و لا به لا مسکه چرب میکنیم و ۱۲ لا پراته درست میکنیم و بعد گرد هم دور داده به مدت ده دقیقه میگذاریم و بعد در روغن خیلی زیاد به حرارت خیلی ضعیف پخته میکنیم بعد میگذاریم کاملا روغن از پراته ها جدا شود و با پودر شکر و پسته تزیین میکنیم #paratharecipe #Parathabadakshi #پراته بدخشی#عیدی#پراته#عیدمبارک#عیدالاضحی
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/11 منتشر شده است.
944 بـار بازدید شده
... بیشتر