پیشگویی مهران مدیری از آینده سعید جلیلی و ماجرای سه تیبای سفید با پلاک مختلف | ساده زیست یا ریاکار ؟

Hashiyeh Tv
Hashiyeh Tv
1.1 هزار بار بازدید - 4 هفته پیش - #انتخابات
#انتخابات
#تیبا_جلیلی
#سعید_جلیلی

پیشگویی مهران مدیری از آینده سعید جلیلی و ماجرای سه تیبای سفید با پلاک مختلف | ساده زیست یا ریاکار ؟

ماجرای تیبای سفید سعید جلیلی با سه پلاک مختلف + ساده‌زیستی یا ریاکاری؟!
سعید جلیلی، سیاستمدار اصولگرا و دیپلمات سابق، متولد ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در مشهد است. او فارغ‌التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد معارف اسلامی و دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق می‌باشد. از جانبازی در جنگ تحمیلی به وزارت امور خارجه رسید.

جلیلی در منطقه طلاب مشهد به دنیا آمد. پدرش، محمد حسن جلیلی، اهل بیرجند و دانش‌آموخته زبان فرانسه بود و به عنوان مدیر دبستان نواب صفوی مشهد فعالیت داشت. مادرش نیز خانه‌دار و آذری‌زبان اهل اردبیل بود.

در سال ۱۳۶۲، زمانی که ۱۸ سال داشت، پس از اخذ دیپلم به دانشگاه امام صادق تهران راه یافت و در دوران دانشجویی در جبهه‌های جنگ نیز حضور داشت. در دی ماه ۱۳۶۵، به‌عنوان دیدبان لشکر نصر خراسان در عملیات کربلای پنج از ناحیه پا مجروح شد و پای راست خود را از دست داد. پس از آن، در واحد تدارکات لشکر خدمت کرد.

پس از بازگشت از جنگ، در سال ۱۳۶۸ به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. در سال ۱۳۷۰، به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت، ۱۷ سفیر ایران را اخراج کرد که این اقدام به "انقلاب در وزارت خارجه" مشهور شد.

در دوم خرداد ۱۳۷۶ با روی کار آمدن دولت سید محمد خاتمی، به اداره آمریکای وزارت خارجه منتقل شد و معاونت آن را برعهده گرفت. سپس در سال ۱۳۸۰ به دفتر مقام معظم رهبری رفت و مدیریت بررسی‌های جاری دفتر رهبری را برعهده گرفت.

در سال ۱۳۸۴ بعد از روی کار آمدن دکتر محمود احمدی‌نژاد، به وزارت خارجه بازگشت و معاونت اروپا و آمریکا را برعهده گرفت. در سال ۱۳۸۶، با حکم احمدی‌نژاد به سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد و مسئولیت مذاکرات هسته‌ای با ۱+۵ را برعهده داشت.

در سال ۱۳۹۲ با آغاز دولت حسن روحانی، از دبیری شورای امنیت کنار رفت و علی شمخانی جانشین وی شد. سپس به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و یک سال بعد عضو شورای راهبردی روابط خارجی شد.

در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲، جلیلی با کسب ۴٬۶۲۴٬۸۱۲ رای (۱۱ درصد آرای مردمی)، پس از حسن روحانی و قالیباف سوم شد. شعار وی در این انتخابات "حیات طیبه" بود.

جلیلی در سال ۱۳۷۱ با فاطمه سجادی (پزشک عمومی) ازدواج کرد و صاحب یک پسر به نام سجاد است. وی ساکن شهرک شهید دقایقی در منطقه لویزان تهران است و اعلام کرده که منزل او ۱۲۵ متر است و خودروی خانواده‌اش تیبا می‌باشد.

پسرش سجاد فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته برق از دانشگاه شریف است. در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶، جلیلی آماده شرکت در انتخابات شد ولی با حضور سید ابراهیم رئیسی انصراف داد. در انتخابات ۱۴۰۰ نیز به عنوان نامزد پوششی برای آیت‌الله رئیسی شرکت کرد و در نهایت به نفع وی انصراف داد.

در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، وحید جلیلی، برادر سعید جلیلی، توسط پیمان جبلی به عنوان قائم مقام در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول رسانه ملی منصوب شد.

از سعید جلیلی کتاب "درباره سیاست خارجی پیامبر (ص)" در سال ۱۳۷۴ منتشر شد که سال ۱۳۷۸ به زبان عربی نیز ترجمه و منتشر گردید.

در توصیف مذاکرات هسته‌ای جلیلی، صادق خرازی گفت که جلیلی توان مذاکره نداشت و تنها نقش حامل پیام را ایفا می‌کرد. علی اکبر ولایتی نیز در مناظره انتخابات ۱۳۹۲ عملکرد جلیلی را به شدت نقد کرد.

این بیوگرافی تصویری جامع از زندگی و فعالیت‌های سعید جلیلی، از دوران جنگ تا نقش‌های مختلف در عرصه سیاست، ارائه می‌دهد.
و لطفا از لینک زیر هم کانال ما رو سابسکرایب کنید
@hashiyehtv1
4 هفته پیش در تاریخ 1403/03/31 منتشر شده است.
1,135 بـار بازدید شده
... بیشتر