آموزش درست کردن بیسکاتی مغز دار دورنگ

rose.cake.academy
rose.cake.academy
58 بار بازدید - 3 سال پیش - ممنون میشم جهت حمایت و
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️

#بیسکاتی

🛑 بدون نیاز به کره و بدون نیاز به همزن پس زود پاشید دست به کار بشید😋

🛑 قبلاً یه مدل رولی رو توی پیج آموزش دادم اگه یادتون باشه این همونه با کمی تغییرات 😜

🛑 بافتشم یه چیزی بین کیک و کوکی هستش و اصلا خشک نیست.


مواد لازم:

۳ عدد تخم‌مرغ
۱ پیمانه شکر ( سرخالی)
۱/۲ پیمانه روغن مایع (۱۰۰ میلی لیتر)
حدود ۴۰۰ گرم آرد ( ۳ و ۱/۴ پیمانه)
۲ ق غ پودر کاکائو
۱ ق غ بیکینگ پودر
یک پنس نمک
کمی وانیل

تخم‌مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا شکر حل بشه ( من برای سرعت کار از همزنم برقی استفاده کردم میتونید با همزن دستی این کار رو انجام بدین)
روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید ۲ ق غ از اون جدا کنید و ما باقی رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر در ظرف جمع بشه ( در حدی که خمیر به دست نچسبه کافیه)
خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی دو ق غ آرد رو که کنار گذاشته بودید اضافه کنید و به یکی هم ۲ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر ها یکدست بشن.
توی این مرحله به دلخواه میتونید مغز گردو یا بادام یا پسته و کشمش اضافه کنید[email protected]
هر کدوم از خمیر ها رو دوباره نصف کنید و روی نایلون به شکل استوانه دربیارد و همانند ویدیو روی هم بذارید.
نایلون رو دور خمیر بپیچید و کمی بغلتونید تا خمیر ها بهم بچسبه و خمیر رو از نایلون جدا کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بذارید و با دمای ۱۷۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
روش شکلات تخته ای ذوب شده بریزید و با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
بذارید تا کاملا خنک بشه و با چاقو برش بزنید.
نوش جان.

آموزش نان کشمشی عالی 👇
Video
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/08 منتشر شده است.
58 بـار بازدید شده
... بیشتر