طرز تهیه آش جو سنتی و بسیار خوشمزه - مواظب دستاتون باشین 😃
271 بار بازدید -
3 سال پیش
-
آش جو یکی از مقویترین
آش جو یکی از مقویترین و خوشمزهترین آشهای قدیمی و سنتی ایرانی است. این آش در سراسر کشور روشهای پخت متفاوت اما مواد تشکیل دهنده یکسانی دارد که از مهمترین آنها میتوان به جو، حبوبات، سبزی آش و کشک اشاره کرد. آش جو را میتوان با گوشت و حتی بدون گوشت طبخ کرد اما تنوع این آش خوشمزه تنها به این دو مورد ختم نمیشود. آش جو با سیرابی، آش جو با جو پرک، آش جو با سبزی خشک و سایر مدلهای متنوع، تنها بخشی از انواع مدلهای پرطرفدار این آش دلچسب است.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/09 منتشر شده
است.
271
بـار بازدید شده