آموزش سه مدل مافین|مافین وانیلی|مافین گردو و دارچین|مافین شکلاتی

Simple food
Simple food
426 بار بازدید - 2 سال پیش - تو این آموزش سه مدل
تو این آموزش سه مدل مافین|مافین وانیلی|مافین گردو و دارچین|مافین شکلاتی رو یاد میگیرید مافین گردودارچین مواد میانی شکر قهوه ای ۵۰ گرم ارد یک ق س پودر دارچین 1 ق م کره سرد 1۵ گرم گردو خرد شده. ۳۰ گرم مواد مافین ارد 1۸۰ گرم ب پ 2 ق م نمک1/۸ ق م شکر 11۰ گرم کره بدون دوغ ۵۰ کرم شیر 12۵ میلی لیتر تخم مرغ یک عدد درشت وانیل 1/4 ق م ۸ تا 1۰ تا کپسول مافین 1. شکر قهوه ای و ارد و دارجین و کره را با چنگال مخلپط و داخل غذا ساز بریزید ومخلوط کنید 2. گردو را اضافه کنید ۳. فر را روی 2۰۰ درجه گرم کنید ۴.قالب های مافین را چرب ودر صورت فلزی بودن ارد پاشی کنید ۵. ارد وب پ و نمک رامخلوط کنید و الک کنید ۶.شکر را به مخلوط آرد اضافه کنید ۷. در ظرفی جداکانه کره شیر و تخممرغ ووانیل را مخلوط کنید و با مفتول بزنید ۸. مخلوط تخم مرغی را به مواد خسک اضافه کنید و سریع هم بزنید ۹. داخل قالب دو قاشق مواد ریخته و یک ق مواد میانی و سپس یک ق دیگر مواد روی انبریزید .فالب ها در فر به مدت 1۰ تا 12 دقیقه مافین شکلاتی ارد ۲۷۰ گرم ب پ 3 ق م پودر کاکایو 3۰ گرم نمک ۱/۸ق م شکر ۱۲۵ گرم تخم مرغ. ۲ عدد وانیل 1/4 ق چ روغن مایع ۱۵۰ کرم خامه 3۰ گرم شیر ۱۱۰ میلی لیتر شکالت چیپسی. نسوز ۵۰ گرم ) جایگزین گردو با بادام خرد شده ( ۱.فر با حرارت ۲۰۰ کرم شود ۲.پنجره فر بک طبقه باالتر از وسط و سبنی لعابی متحرک کف فر باشد 3.ارد. ب پ و پودر کاکایو ونمک مخلوط و الک شود ۴. شکر به مخلوط اردی اصافه شود ۵. در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل و روغن مایع و خامه و شیر را مخلوط کنید ۶. مخلوط تخممرغ را به مواد خشک اضافه کنید سریع هم بزنید و ۷. از مواد با قاشق یا قیف دو یوم قالب را پر کنید ۸. رپی مافین ها شکالت چیپسی نسوز بپاشید ۹. ۱۲ تا۱۵ دقیقه پخت کنید ۱۰.نغز مافین ها را با خال ل تست کنید ۱۱.بعد از سرد سدن از قالب جدا کنید میتوانید به جای سکالت چیپسی بادامهرد شده یا کردوی خرد شده بپاشید یا از مخلوط کردو و شکالت استفاده کنید مافین وانیلی با مربا مافین وانیلی با مربا ارد ۲۱۰ گرم ب پ . نمک شکر ۱۱۰ گرم تخم مرغ. یک عدد شیر ۱۸۵ میلی لیتر روغن وایع ۷۰ میلی لیتر وانیل خامه قنادی ۳۰۰ گرم مارماالد یا مربای دلخواه یک لیوان ۱.فر را روی حرارت ۲۰۰ گرم کنید ۲. پنجره فر یک طبقه باال تر از وسط قرار کیرد ۳. سینی لعابی متحرک کف فر بماند ۴.قالب های مافین را با کاغذ بپوشانید ۵. آرد و ب پ و نمک با هممخلوط و الک کنید ۶.شکر را به مواد خشک مخلوط کنید ۷. تخم مرغ و شیر و رو غن مایع و وانیل را در کاسه ای جداکانه مخلوط کنید و با مفتول بزنید ۸. مخلوط مواد تخم مرغی را به مواد خشک مخلوط کنید و سریع هم بزنید بیش از اندازه هم نزنید ۹. با قیف یا قاشق دو یوم قالب ها روپر کنید ۱۰.قالب ها را در فر قرار داده ده تا ۱۲ دقیقه پخت کنید ۱۱. با خالل چوبی از پخت مافین ها مطلع شوید ۱۲.قبل از بیرون اوردن از قالب بگذارید سرد شود ۱۳.خامه را فرم دهید ۱۴.روی مافین ها را برش زده و روسثی ان را با خامه و مارماالد یا مربا سروکنید میتوان روی مافین شکالت نسوز ریخت بعد در فر قرار داد میتوان مقداری مربای کیالس یا البالو بدون سهد روی مافین ربخت بعد در فر قرار داد درابن صورت دبگر نیازی به برش مافین نیست و تزیبن خامه کافی هست #مافین #کاپ_کیک #کیک_ساده #غذای_سالم #simplefood
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/23 منتشر شده است.
426 بـار بازدید شده
... بیشتر