Crispy Chinese Chicken Fingers-جوجه چینی بسیار ساده و خوشمزه بهمراه سیب‌زمینی کریسپی مناسب سینی مزه

Samar's Secret Touch
Samar's Secret Touch
74 بار بازدید - 2 سال پیش - How you doin'? 🙋🏻‍♀️ Just
How you doin'? 🙋🏻‍♀️ Just tell me do you like Chinese chicken fingers with delicious potatoes as a side? This week I'm gonna tell you guys how to make the best one with an easy recipe ♥️🤌🏻

Ingredients: yield 4-6
Batter:
Flour... 1 cup
Egg... 1
Corn starch... 1/2 cup
Baking powder... 1tsp
Salt... 1tsp
Black pepper... 1/2tsp
Beer... 3/4 cup
Chicken marinade:
Chicken breast... 2 boneless skinless
Salt, garlic powder, paprika, pepper
Potatoes... 4 small ones
Cut the chicken breasts into strips large enough for chicken fingers and massage with the spices on the ingredients list, set aside for a couple of hours to marinate. Meanwhile, wash the skin-on potatoes with water and cut them into 6 wedges and half cook in boiling water and salt. Rinse them with cold water to stop the cooking process. Pat them completely dry with a kitchen towel. To make the batter, mix the egg, salt, pepper in a bowl until the egg stiffens a little. Then add the flour, corn starch and the baking powder and mix. Finally add the beer gradually and stir until you reach a consistency resembling a pancake batter. Heat the oil in a pot. Dip the potato wedges and the chicken strips in the batter and let any excess drip off, then carefully drop in the hot oil and deep fry until they turn golden. Finally, leave them on a kitchen towel a while to remove any excess oil. Bon appetit!
- Careful not to overcook the potatoes. You can see the cuts in the video on Friday.
- Since this recipe calls for deep frying you need a lot of oil so watch out not to burn yourself!

If you’re new here, plz subcribe to my channel so you won’t miss any of my delicious weekly vids! You can also follow me on my IG! I always upload posts of the full ingredients & the full instructions there, so please drop by IG & save these posts for later use! Thanks. ♥️♥️

چطوووورین؟ 🙋🏻‍♀️فقط بدو بیا بگو جوجه چینی با سیب‌ زمینی آاااااره یا نه؟؟ این هفته با یه رسپی خیلی آسون یادتون میدم ♥️🤌🏻

مواد لازم: برای ۴ تا ۶ نفر
مواد خمیر:
آرد... ۱ کاپ
تخم‌مرغ... ۱ عدد
نشاسته ذرت... ۱/۲ کاپ
بیکینگ پودر... ۱ ق‌چ
نمک... ۱ق‌چ
فلفل سیاه... ۱/۲ ق‌چ
دلستر ساده... تقریبا ۳/۴ کاپ
مزه‌دار کردن مرغ:
سینه مرغ... ۲ عدد بدون استخوان
نمک، پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه
سیب زمینی... ۴ عدد کوچک
اول سینه‌های مرغ رو به صورت پهن و نواری شکل و به اندازه مناسب برای جوجه‌چینی برش بزنین و با ادویه‌هایی که توی مواد لازم گفته شده حسابی مخلوط کنین و بذارین چند ساعت بمونه تا مزه‌دار بشه. تو این فاصله سیب‌زمینی‌ها رو با پوست خوب بشورید و هر سیب‌زمینی رو تقریبا ۶ تکه کنید، بعد با آب و کمی نمک بذارید نیم‌پز بشن. بعد آبکش کنین و روشون آب سرد بگیرین تا پختشون کامل متوقف بشه. و بعد با دستمال آشپزخونه خوب خشک کنین تا رطوبتی بهشون نمونه. برای درست کردن مایه خمیر، توی یک کاسه، تخم‌مرغ، نمک و فلفل رو با همزن دستی هم بزنید تا تخم‌مرغ از حالت لختگی دربیاد. بعد آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو اضافه کنین و هم بزنین. در آخر دلستر رو کم‌کم اضافه کنین تا به غلظتی شبیه مایع پنکیک برسین. روغن رو توی یک قابلمه بریزین تا کامل داغ بشه. هر تکه سیب‌زمینی و مرغ رو داخل مایه خمیر بزنین و کمی نگه‌دارین تا اضافی خمیر بریزه، و بعد با مراقبت داخل روغن قوطه‌ور کنین. تا تمام قسمتهاشون طلایی بشه و بعد بذارین روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافیش گرفته شه و نوش جان!
-حتما حواستون باشه که سیب‌زمینی‌ها رو بیش از اندازه نپزین. شکل برش سیب‌زمینی‌ها رو میتونین توی ویدئو که جمعه آپلود میشه ببینین.
-چون برای این رسپی باید دیپ‌فرای کنین بنابراین حجم روغن زیاد احتیاج دارین. پس حتما مراقب دستتون باشین که نسوزین!

اگر تازه اومدین با کانال من، لطفا کانال رو سابسکرایب کنین تا ویدئوهای خوشمزه هفتگی من رو از دست ندین ♥️ میتونین توی اینستاگرام هم من رو فالو کنین و اونجا از طریق دایرکت با من در تماس باشین! توی اینستاگرام پست مربوط به مواد لازم و دستورالعمل کامل رو میذارم و میتونین پستهاشو سیو کنین! ممنونم

MUSIC TRACK INFO:
YOUTUBE AUDIO LIBRARY
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/21 منتشر شده است.
74 بـار بازدید شده
... بیشتر