طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر،اگه طرفدار بادمجونی، باید این ویدیو رو ببینی

shefteh with chef P
shefteh with chef P
1 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - "در این ویدیو آموزشی، با
"در این ویدیو آموزشی، با مراحل کامل و جذاب پختن بادمجان شکم پر آشنا خواهید شد. از انتخاب بهترین بادمجان‌ها گرفته تا نکات حیاتی در آماده‌سازی و پخت این غذای مشهور و محبوب. با ما همراه شوید تا با روش‌های ساده و موثر، بهترین نتیجه را در آشپزخانه خود به دست آورید. جلسه‌ای پر از ترفندها و رازهایی که غذایتان را به یک شاهکار تبدیل می‌کند. با تماشای این ویدیو، هنر پخت بادمجان شکم پر را به راحتی فرا خواهید گرفت." مواد مورد نیاز برای 4 نفر: بادمجان قلمی 4 عدد گوجه فرنگی 3 عدد گوشت چرخکرده 200 گرم پیاز 2 عدد فلفل دلمه 1 عدد سیر 4 حبه سبزی معطر 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 3 ق غ زعفران دم کرده به میزان دلخواه پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه آویشن و زردچوبه به میزان دلخواه *در یک تابه پیاز نگینی و سیر کروشه (له شده) را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم. *وقتی پیاز ها شیشه ای شدند گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم. *وقتی رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه نگینی را اضافه میکنیم. *در آخر نصف سبزی معطر خرد شده را اضافی میکنیم. *برای طعم بهتر مواد کمی نمک و آبلیمو تازه می زنیم. *مواد را از داخل تابه خارج میکنیم و در همان تابه بادمجان ها را سرخ میکنیم. *بادمجان ها را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه پیاز خلالی را تفت می دهیم. *هنگامی که پیاز ها کاراملی شدند رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. *در مرحله بعد گوجه پوره شده را اضافه میکنیم. *کمی که آب گوجه گرفته شد، بقیه سبزی معطر را اضافه میکنیم. *برای طعم بهتر از عصاره گوشت، آویشن و آبلیمو به عنوان ادویه استفاده میکنیم. *روی بادمجان ها را با یک چاک باز میکنیم و شکم آن ها را با مواد پر میکنیم، در اطراف بادمجان سس را اضافه میکنیم روی ظرف را فویل میکشیم و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 210 درجه میگذاریم. *پس از 30 دقیقه روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و برای 10 دقیقه دیگر روی حالت گریل فر قرار می دهیم. نوش جان مقدمه-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU معرفی مواد اولیه-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU تخته کاری-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU درست کردن مواد داخل شکم-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU سرخ کردن بادمجان-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU درست کردن سس-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU پر کردن شکم بادمجان ها-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU پخت بادمجان های شکم پر-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU تست-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU حرف آخر-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/01 منتشر شده است.
1,013 بـار بازدید شده
... بیشتر