طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر،اگه طرفدار بادمجونی، باید این ویدیو رو ببینی
1 هزار بار بازدید -
9 ماه پیش
-
"در این ویدیو آموزشی، با
"در این ویدیو آموزشی، با مراحل کامل و جذاب پختن بادمجان شکم پر آشنا خواهید شد. از انتخاب بهترین بادمجانها گرفته تا نکات حیاتی در آمادهسازی و پخت این غذای مشهور و محبوب. با ما همراه شوید تا با روشهای ساده و موثر، بهترین نتیجه را در آشپزخانه خود به دست آورید. جلسهای پر از ترفندها و رازهایی که غذایتان را به یک شاهکار تبدیل میکند. با تماشای این ویدیو، هنر پخت بادمجان شکم پر را به راحتی فرا خواهید گرفت."
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
بادمجان قلمی 4 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
سیر 4 حبه
سبزی معطر 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 3 ق غ
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
آویشن و زردچوبه به میزان دلخواه
*در یک تابه پیاز نگینی و سیر کروشه (له شده) را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم.
*وقتی پیاز ها شیشه ای شدند گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم.
*وقتی رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه نگینی را اضافه میکنیم.
*در آخر نصف سبزی معطر خرد شده را اضافی میکنیم.
*برای طعم بهتر مواد کمی نمک و آبلیمو تازه می زنیم.
*مواد را از داخل تابه خارج میکنیم و در همان تابه بادمجان ها را سرخ میکنیم.
*بادمجان ها را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه پیاز خلالی را تفت می دهیم.
*هنگامی که پیاز ها کاراملی شدند رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.
*در مرحله بعد گوجه پوره شده را اضافه میکنیم.
*کمی که آب گوجه گرفته شد، بقیه سبزی معطر را اضافه میکنیم.
*برای طعم بهتر از عصاره گوشت، آویشن و آبلیمو به عنوان ادویه استفاده میکنیم.
*روی بادمجان ها را با یک چاک باز میکنیم و شکم آن ها را با مواد پر میکنیم، در اطراف بادمجان سس را اضافه میکنیم روی ظرف را فویل میکشیم و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 210 درجه میگذاریم.
*پس از 30 دقیقه روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و برای 10 دقیقه دیگر روی حالت گریل فر قرار می دهیم.
نوش جان
مقدمه-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
معرفی مواد اولیه-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
تخته کاری-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
درست کردن مواد داخل شکم-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
سرخ کردن بادمجان-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
درست کردن سس-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
پر کردن شکم بادمجان ها-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
پخت بادمجان های شکم پر-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
تست-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
حرف آخر-https://www.seevid.ir/fa/w/MDkk3le9yOU
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/01 منتشر شده
است.
1,013
بـار بازدید شده