لوبیا پلو مجلسی ، آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلوی رستورانی
2.9 هزار بار بازدید -
12 ساعت پیش
-
خرداد ماه رسیده و فصل
خرداد ماه رسیده و فصل لوبیا تازه ! لوبیا پلو هم با لوبیا تازه یه عطر و بوی دیگه ای داره ! امروز میخوام براتون آموزش پخت لوبیا پلو مجلسی یا همون لوبیا پلو رستورانی با گوشت تکه ای رو بزارم ، اما فرق لوبیا پلو معمولی با لوبیا پلو مجلسی چیه !؟ اکثرا وقتی لوبیا رو خرد میکنیم و مشوریم ، همون رو مستقیم به مایه لوبیا پلو اضافه میکنیم ، اینجوری لوبیا هم بعد پختن له میشن و شاید از نظر شکل ظاهری زیاد خوب نشه ، اما اگه لوبیا ها رو همونجوری که داخل کلیپ براتون نمایش میدم بلانچ کنین بعد پخت لوبیا ها کاملا سالم میمونن و ظاهر قشنگتری به غذامون میده ! من این لوبیا پلو رو با گوشت تکه ای درست کردم ، اما برای میتونین از گوشت چرخ کرده و یا تکه های مرغ هم استفاده کنین .
لوبیا سبز خرد شده 3 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
گوشت خرد شده 200 گرم
نمک 1.5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
رب 3 الی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
برنج 3 پیمانه
1️⃣تو مرحله اول لوبیا سبز خرده شده رو بهمدت 3 الی 4 دقیقه داخل آب جوش میریزیم، بعد اونارو از آب جوش خارج میکنیم و فورا داخل آب یخ میریزیم و بعد از اینکه 2 الی 3 دقیقه داخل آب یخ موند اونارو از آب یخ جدا میکنیم و میذاریم داخل آبکش
📍به این کار میگن بلانچ کردن، که باعث میشه ظاهر، طعم و خواص لوبیا کاملا حفظ بشه
و در عین حال که ظاهر خوبی داره کمی پخته بشه
2️⃣برای درست کردن مایه لوبیا پلو، اول یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم(چون فقط تو این مرحله روغن اضافه میکنیم بهتره حواسمون به مقدار روغنی که میخوایم برای لوبیا پلو استفاده کنیم باشه،یعنی نه خیلی کم و نه خیلی زیاد)
بعد زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم
3️⃣ حالا گوشت رو که به اندازه بند انگشت خرد کردیم رو هم اضافه میکنیم و کمی صبر میکنیم تا بپزه و بعد نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه میکنیم
4️⃣تو مرحله بعد لوبیاهای بلانچ شده رو به موادمون اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی میریزیم داخلش و خوب تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه
5️⃣بعد از اینکه رنگ رب مون در اومد برای خوش رنگ تر شدن و عطر بهتر لوبیا پلو، کمی زعفران دم کرده و نصف قاشق چایی خوری پودر دارچین اضافه میکنیم
(میتونین میزان پودر دارچین رو تا یک قاشق چای خوری هم افزایش بدین ولی بیشتر نشه)
📍حواستون باشه اگه میزان دارچین زیاد باشه، رنگ لوبیا پلو تیره میشه
حالا یک لیوان آب میریزیم داخلش و اجازه میدیم مایه لوبیا پلو با حرارت ملایم بپزه و آبش کشیده بشه
6️⃣تا مایه لوبیا پلو میپزه ،برنج که از قبل خیس کردیم رو داخل آب جوش میریزیم و بعد آبکش میکنیم
(بهتره کمی برنج رو زنده تر برداریم)
7️⃣بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و نون میذاریم برای ته دیگ
در نهایت از مایه لوبیا پلو و برنج که ابکش کرده بودیم به صورت لایه به لایه میریزیم و روی در قابلمه دمکنی میذاریم و اجازه میدیم حدود 30 الی 40 دقیقه با حرارت متوسط دم بکشه
📍برای غذاهایی مثل لوبیا پلو نیازی به آب روغن برای دم کشیدنش نداریم
جزییات این ویدیو :
00:00 بلانچ کردن لوبیا
00:47 آماده کردن مایه (سس) لوبیا پلو
02:14 آماده کردن برنج
02:27 دم گذاشتن لوبیا
12 ساعت پیش
در تاریخ 1403/07/07 منتشر شده
است.
2,904
بـار بازدید شده