لوبیا پلو مجلسی ، آموزش کامل طرز تهیه لوبیا پلوی رستورانی

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
2.9 هزار بار بازدید - 12 ساعت پیش - خرداد ماه رسیده و فصل
خرداد ماه رسیده و فصل لوبیا تازه ! لوبیا پلو هم با لوبیا تازه یه عطر و بوی دیگه ای داره ! امروز میخوام براتون آموزش پخت لوبیا پلو مجلسی یا همون لوبیا پلو رستورانی با گوشت تکه ای رو بزارم ، اما فرق لوبیا پلو معمولی با لوبیا پلو مجلسی چیه !؟ اکثرا وقتی لوبیا رو خرد میکنیم و مشوریم ، همون رو مستقیم به مایه لوبیا پلو اضافه میکنیم ، اینجوری لوبیا هم بعد پختن له میشن و شاید از نظر شکل ظاهری زیاد خوب نشه ، اما اگه لوبیا ها رو همونجوری که داخل کلیپ براتون نمایش میدم بلانچ کنین بعد پخت لوبیا ها کاملا سالم میمونن و ظاهر قشنگتری به غذامون میده ! من این لوبیا پلو رو با گوشت تکه ای درست کردم ، اما برای میتونین از گوشت چرخ کرده و یا تکه های مرغ هم استفاده کنین . لوبیا سبز خرد شده 3 پیمانه پیاز 1 عدد متوسط زردچوبه 1 قاشق چای خوری گوشت‌ خرد شده 200 گرم نمک 1.5 قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری رب 3 الی 4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به میزان دلخواه پودر دارچین نصف قاشق چای خوری برنج 3 پیمانه 1️⃣تو مرحله اول لوبیا سبز خرده شده رو به‌مدت 3 الی 4 دقیقه داخل آب جوش میریزیم، بعد اونارو از آب جوش خارج میکنیم و فورا داخل آب یخ میریزیم و بعد از اینکه 2 الی 3 دقیقه داخل آب یخ موند اونارو از آب یخ جدا میکنیم و میذاریم داخل آبکش 📍به این کار میگن بلانچ کردن، که باعث میشه ظاهر، طعم و خواص لوبیا کاملا حفظ بشه و در عین حال که ظاهر خوبی داره کمی پخته بشه 2️⃣برای درست کردن مایه لوبیا پلو، اول یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم(چون فقط تو این مرحله روغن اضافه میکنیم بهتره حواسمون به مقدار روغنی که میخوایم برای لوبیا پلو استفاده کنیم باشه،یعنی نه خیلی کم و نه خیلی زیاد) بعد زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم 3️⃣ حالا گوشت رو که به اندازه بند انگشت خرد کردیم رو هم اضافه میکنیم و کمی صبر میکنیم تا بپزه و بعد نمک و فلفل سیاه رو هم اضافه میکنیم 4️⃣تو مرحله بعد لوبیا‌های بلانچ شده رو به موادمون اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی میریزیم داخلش و خوب تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه 5️⃣بعد از اینکه رنگ رب مون در اومد برای خوش رنگ تر شدن و عطر بهتر لوبیا پلو، کمی زعفران دم کرده و نصف قاشق چایی خوری پودر دارچین اضافه میکنیم (میتونین میزان پودر دارچین رو تا یک قاشق چای خوری هم افزایش بدین ولی بیشتر نشه) 📍حواستون باشه اگه میزان دارچین زیاد باشه، رنگ لوبیا پلو تیره میشه حالا یک لیوان آب میریزیم داخلش و اجازه میدیم مایه لوبیا پلو با حرارت ملایم بپزه و آبش کشیده بشه 6️⃣تا مایه لوبیا پلو میپزه ،برنج که از قبل خیس کردیم رو داخل آب جوش میریزیم و بعد آبکش میکنیم (بهتره کمی برنج رو زنده تر برداریم) 7️⃣بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و نون میذاریم برای ته دیگ در نهایت از مایه لوبیا پلو و برنج که ابکش کرده بودیم به صورت لایه به لایه میریزیم و روی در قابلمه دمکنی میذاریم و اجازه میدیم حدود 30 الی 40 دقیقه با حرارت متوسط دم بکشه 📍برای غذاهایی مثل لوبیا پلو نیازی به آب روغن برای دم کشیدنش نداریم جزییات این ویدیو : 00:00 بلانچ کردن لوبیا 00:47 آماده کردن مایه (سس) لوبیا پلو 02:14 آماده کردن برنج 02:27 دم گذاشتن لوبیا
12 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/07 منتشر شده است.
2,904 بـار بازدید شده
... بیشتر