شیرینی مربایی ( شیرینی مشهدی ) با طعم قنادی مناسب عید |jam sweets
338 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
شیرینی مرباییشیرینی مشهدی یا مربایی
شیرینی مربایی
شیرینی مشهدی یا مربایی یکی از شیرینیهای ایرانیه که مخصوصا برای عید نوروز تو اکثر خونهها پخته میشه و به خاطر داشتن بافت نرم و استفاده از مربا، طعم خیلی خوبی داره.
📍مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۹۰گرم
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
ingredients:
100 grams of butter
Powdered sugar 60 grams
Vanilla 1/2 tsp
1 egg
190 grams of flour
Baking powder 1/2 tsp
ابتدا کره نرم شده رو با پودر قند ۵ دقیقه با همزن بزنید.
سپس تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه بزنید.
آرد رو اضافه کنید و با نوک انگشتان خمیر رو جمع کنید.
۱ ساعت خمیر رو داخل یخچال استراحت دهید.
سپس بین دوتا کاغذ روغنی خمیر رو با وردنه بازکنید و کاتر بزنید.
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰دقیقه بپزید.
شیرینی ها که خنک شدن به دلخواه تزئین کنید
من برای بین شیرینی ها از مارمالاد استفاده کردم.
تمااام😍🌱
#شیرینی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید
شیرینی مشهدی یا مربایی یکی از شیرینیهای ایرانیه که مخصوصا برای عید نوروز تو اکثر خونهها پخته میشه و به خاطر داشتن بافت نرم و استفاده از مربا، طعم خیلی خوبی داره.
📍مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۹۰گرم
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
ingredients:
100 grams of butter
Powdered sugar 60 grams
Vanilla 1/2 tsp
1 egg
190 grams of flour
Baking powder 1/2 tsp
ابتدا کره نرم شده رو با پودر قند ۵ دقیقه با همزن بزنید.
سپس تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه بزنید.
آرد رو اضافه کنید و با نوک انگشتان خمیر رو جمع کنید.
۱ ساعت خمیر رو داخل یخچال استراحت دهید.
سپس بین دوتا کاغذ روغنی خمیر رو با وردنه بازکنید و کاتر بزنید.
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰دقیقه بپزید.
شیرینی ها که خنک شدن به دلخواه تزئین کنید
من برای بین شیرینی ها از مارمالاد استفاده کردم.
تمااام😍🌱
#شیرینی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/20 منتشر شده
است.
338
بـار بازدید شده