طرز تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه با گفتن رازی که نرم نشه و کپک نزنه ، آشپزی با فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
1.5 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - راز داشتن خیار شور ترد
راز داشتن خیار شور ترد و خوشمزه بدون اینکه که کپک بزنه و نرم بشه👇
@fer.cook
@fer.cook
بریم که یک خیار شور خانگی با عطر و طعم خیار شور یک و یک و مهرام داشته باشیم
⛔عزیزان مقدار آب و نمک و سرکه ای که نوشتم که برای یک کیلو خیار بود بستگی به اندازه ی دبّه داره ممکنه کمتر یا بیشتر آب و نمک بخواد من این اندازه رو تخمینی گفتم
⛔هر اندازه خیار برای خیار شور دارید در نظر داشته باشید بر ازای یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر صاف نمک میخواد و برای هر یک کیلو دبه خیار نصف لیوان سرکه نیازه
🥒مواد لازم خیار شور خانگی:
۱-یک کیلو خیار قلمی ریز و تازه یا درشت (به سلیقه ی خودتون)
۲-  ۶تا۷  لیوان دسته دار فرانسوی آب جوشیده ی سرد (آب تصفیه شده )
۳-نمک ۶تا۷ قاشق غذاخوری سرصاف
۴-سرکه از یک چهارم تا یک دوم لیوان فرانسه   (مقدارترشیش به سلیقه خودتون)
۵- دو تا سه عدد فلفل سبز تند تازه (یا فلفل تندِ ترشی)
نسبت به ذائقتون اضافه کنید
۶-  ۵ حبه ی درشت سیر
۷-سبزی تازه یا خشک شاملِ  ترخون و شوید  سه چهار پنج ساقه
یا (سبزی خشک هم دو تا سه ق غ)
۸-دبه
۹-چسب پهن
🥒طرز تهیه :
سبزبها را بشویید و  
خیارها را هم شسته و بگذارید خشک بشه آب و نمک را مخلوط  کرده دبه ای که گنجایشِ یک کیلو را داشته باشه را خیار چیده تا وسط ظرفتون بچینید مقداری سبزی و سیر و فلفل ریخته  مجدد خیارها را چیده دوباره سیر و فلفل را افزوده وسبزی را  رویِ خیارها بگذارید تا باعث هوا کشیدن و کپک زدن خیارها نشود (در واقع باعث میشه خیارها بالای آب  نیاد و هوا نکشه و کپک نزنه )ابتدا سرکه ریخته بعد آب و نمک و درش را محکم بسته بعد ظرفو با دستمال خشک کنید وبا چسب پهن دو سه دوربین در و دبه را  بچسبانید دو روز در محیط آشپزخونه میزاریم بمونه و بعد از دو روز انتقال میدیم جای خنک و دور از آفتاب مثل زیر زمین یا انباری  تا برسه  بعد از دو سه هفته قابلِ خوراکه
نوش جان
پ.:من همیشه فلفل ترشی دارم میتونید هم از تازه هم ترشیش استفاده کنید (با توجه به تندیِ فلفل یک یا دو تا بریزید )اگر خیلی تند بود یکی اضافه کنید
#خیار_شور #خانگی#خیار_شور_خانگی #دستور #ساندویچ  #خیار_شور_خونگی #خیارشور_خونگی
8 ماه پیش در تاریخ 1402/08/12 منتشر شده است.
1,526 بـار بازدید شده
... بیشتر