یکم از این چاشنی به غذاهابزن عالیه طعم دهنده قوی کاجو ادویه پرکاربرد آمریکایی انواع گوشت و سبزیجات 👌

3 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - ادویه کاجون Cajun Spice چیست؟کاجون
ادویه کاجون Cajun Spice چیست؟

کاجون از جمله ادویجات های مناطق آمریکایی و اروپایی به شمارمی رود. این ادویه به دلیل اینکه از چندین ادویه مختلف تهیه می شود، به غذا طعمی متفاوت می دهد. برای خوش طمع کردن مواد غذایی مانند سبزیجات ، گوشت ، پاستا و غذاهای دریایی می توان از کاجون به مقدار مورد نیاز اضافه کرد.

همانند سایر مواد غذایی ادویه کاجون را نیز می توان از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کرد. ولی از آنجا که تهیه این ادویه زمان بر نبوده و از ادویه های در دسترس درست می شود؛ می توان آن را براحتی در منزل نیز تهیه کرد.


سلام وقت بخیر

ممنون وقت گذاشتین این ویدئو را تماشا کردین 🙏🏻💐🙋🏻‍♀️💝🌺


آموزش ادویه پول بیبر ترکی در منزل 👇🏻
طرز تهیه پاپریکا خونگی، پول بیبَر پرم...
آموزش خشک کردن پیاز چیپست بدون روغن 👇🏻
طرز تهیه پودر پیاز فوق العاده معطر و ...
آموزش خشک کردن سیر در منزل 👇🏻
به شش روش کاربردی نگهداری سیر تازه✅👌ق...
آموزش ادویه سبز چند چاشنی 👇🏻
ادویه پرفروش و پرکاربرد ترکی👌✅این ادو...

آموزش خشک کردن بامیه 👇🏻
خشک کردن بامیه و خورش بامیه خشک✅👩‍🍳خو...
آموزش وانیل خونگی👇
تهیه وانیل خونگی💯👌تضمینی دیگه وانیل ن...
آموزش خشک کردن گوجه👇🏻
گوجه خشک کردن دوماتس توزو ادویه و طعم...
آموزش خشک کردن سبزی کاملا سبز در منزل بدون آفتاب👇🏻
راحت ترین و معطرترین روش خشک کردن سبزی
آموزش ادویه دوکاه👇🏻
ادویه دوکاه بامحبوبیت جهانی راز فاش ش...
آموزش ادویه زهتر(زعتر عربی)👇🏻


این چاشنی زهتر ترکی معجزه میکنه،فقط م...


مواد لازم برای ادویه سیب زمینی :  
 ادویه نودل
 یک عدد فلفل تند : دلخواه برای تند شدن  دو  تا سه عدد هم میشود
 سیر خشک شده : یک قاشق غذاخوری پر
 ریحان بنفش یا ریحان سبز خشک شده : یک قاشق غذاخوری
 پیاز خشک شده
 آویشن : یک قاشق مرباخوری
 نعناع : یک  قاشق مرباخوری
 شکر : نصف قاشق مرباخوری
  ادویه ( داخل آن فلفل قرمز شیرین پاپریکا ، کرفس خشک و جعفری خشک )  :  دو قاشق غذاخوری  اگر در دسترس نبود دو قاشق فلفل قرمز پاپریکا بیشتر شود )
   پودر گوجه  :یک قاشق غذاخوری پر
 فلفل سیاه تازه سابیده شده  :  یک قاشق مرباخوری سر خالی
سماق : یک قاشق غذاخوری سرخالی
  پودر نارگیل : یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز تازه سابیده شده  : یک قاشق غذاخوری سرخالی
 فلفل قرمز پول بی بر ترکی : یک قاشق غذاخوری  پر
 فلفل قرمز شیرین پاپریکا :  یک قاشق غذاخوری پر
 زیره : یک قاشق مرباخوری
 بادام درخت کاج (اگر در دسترس نبود بادام درختی پوست گرفته شده )  : یک قاشق غذاخوری
نمک هیمالیا : یک قاشق غذاخوری سرخالی
 کنجد : یک قاشق مرباخوری
 پودرکاری : یک سوم قاشق مرباخوری
زنجبیل : یک سوم قاشق مرباخوری


ادویه های پایه و اصلی برای این دستور 👇🏻

ریحان خشک ، تخم گشنیز، فلفل سیاه،شکر، زیره، فلفل قرمز شیرین و پل بیبر ، نمک، پودر سیر، پودر پیاز

اگر مواد بیشتری که گفتم ‌در دسترس نبود اشکال ندارد مواد پایه را
مخلوط کنین و این طعم ‌دهنده خوشمزه را ‌درست کنین




خیلی ممنون از همراهی شما خوبان 🙏🏻💐🙋🏻‍♀️🌺💝🎊
12 ماه پیش در تاریخ 1402/06/08 منتشر شده است.
3,070 بـار بازدید شده
... بیشتر