طرز تهیه موچی | بستنی موچی بستنی خاص آسیایی | Mochi

Sedi's Kitchen
Sedi's Kitchen
4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - #موچی
#موچی #موچی_توت_فرنگی #آشپزخانه_سدی
موچی  یه بستنی خوشمزه کره ای (‌ آسیایی)  هست که خیلی خوشمزه است و به راحتی در خانه
قابل تهیه است. این بستنی خاص آسیایی از یه خمیر نرم و لطیف تشکیل شده که دور بستنی پیچیده می شود و به صورت بستنی لقمه ای قابل مصرف است. این بستنی مناسب مراسمها و مهمانیها و مجالس شما می باشد. در این ویدیو ما بهترین آرد برای تهیه خمیر موچی را معرفی میکنیم.
مواد اولیه برای تهیه موچی
آرد برنج شیرین ۱ پیمانه ( لینک تهیه آرد برنج شیرین https://amzn.to/2X0wcu8)
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن یک قاشق  غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بستنی دلخواه ( تعدادی اسکوپ به مقدار لازم)
طرز تهیه موچی
برای تهیه موچی ابتدا شیرو شکر را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم آرام گرم کنید پس از گرم شدن شیر آرد برنج شیرین را آرام آرام اضافه کنه و هم بزنید تا گلوله نشود روغن و کمی وانیل را اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا یه خمیر لطف بدست بیایید این خمیر به دست و کفگیر می چسبد ولی به ظرف نباید بچسبد
سپس خمیر را  روی یه سینی که با ورقه روغنی پوشیده شده و روی آن را با نشاسته ذرت کامل پوشیده اید پهن کنید
سپس در یخچال قرار دهید که خمیر خنک شود
پس از ۲۰ دقیقه خمیر موچی را  از یخچال خارج کرده و قالب بزنید و یه یک اسکوپ بستنی را روی هر تکه خمیر قرار دهید و بپیچید.
موچی های پیچیده شده را در فریزر قرار دهید تا دو مرتبه سفت شود و آماده مصرف شود

طرز تهیه موچی در این ویدیو:
0:00 موچی
0:16 اسکوپ کردن بستنی موچی
0:27 مخلوط کردن شیر و شکر
1:12 معرفی آرد مخصوص موچی
1:36 اضافه کردن آرد برنج شیرین
3:45 قالب  زدن خمیر موچی
4:29 پیچیدن موچی
5:14  موچی آماده است

لینک تهیه موچی : https://amzn.to/2X0wcu8
How to make Mochi, Asian ice cream

Ingredients for Mochi
1 cup sweet rice flour  (Link to buy  https://amzn.to/2X0wcu8)
1 cup milk
1/2 cup sugar
1 Tbsp oil
1/4 tsp vanilla
Ice cream of choice

Mochi recipe:
Warm-up milk and sugar in a pan
Add gradually sweet rice flour and stir to prevent lumps
Flatten the thicken dough on a tray covered with wax paper and corn starch.
Keep it in the fridge for 20 minutes until it gets cold
Cut the dough with a biscuits cutter and place a scoop of ice cream of choice.
Make a ball from the dough and cover it in plastic wrap and keep it in the freezer until the mochi becomes harder.
Mochi is ready to server :D


موچی,بستنی موچی ,موچی خانگی, بستنی خاص, بستنی آسیایی, بستنی  ساده ,طرز تهیه موچی, موچی طرز تهیه,  موچی تهیه, موچی توت فرنگی, موچی در منزل, موچی میوه ای, بستنی مچی, موچی با آرد برنج, آرد برنج شیرین, آرد برنج شیرین را از  کجا  تهیه  کنیم,آشپزخانه سدی, موچی با سدی, سدی,آشپزی ایرانی, آشپزی افغانی, طرز تهیه بستنی, بستنی توت فرنگی, موچی چیست, موچی چیه, موچی بستنی, بستنی بدون ثعلب, بستنی  خانگی, بستنی میوه ای, بستنی مجلسی
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/16 منتشر شده است.
4,099 بـار بازدید شده
... بیشتر