تیرامیسو با سبک جدید و طرز تهیه کامل و نکات درست کردن بدون تخم مرغ - به ایتالیایی: tiramisù

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
2.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - دسر تیرامیسو با روش‌های مختلفی
دسر تیرامیسو با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه تیرامیسو با لیدی فینگر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده می شود.


یاران مهربان سلام
میخوایم با این فینگر لیدیای خوشگل یه تیرامیسو هوسونه ی راحت اونم بدون تخم مرغ درست کنیم

آماده اید بریم که دست بکار  بشیم
نسکافه فوری داریم
که یه قاشق غذا خوری میرزیم داخل ظرف مورد نظر و یه لیوان آب جوش بهش اضافه میکنیم
در صورت تمایل میتونید نصف قاشق شکرم بریزید تا کمی شیرین بشه
دونه های نسکافه که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه

خامه قنادی منجمد داریم که ده دقیقه ای تو دمای آشپزخونه گذاشتیم تا کمی نرم بشه
این بسته ۴۵۰ گرمی که ما نصفش و میریزیم تو یه کاسه تا بتونم راحت بهش فرم بدیم
و با دور تند همزمن برقی تا جایی که فرم بگیره و رد پره هاش روی خامه بمونه هم میزنیم
به این حالت که رسید کار ما تمومه
و اما یه بسته پنیر ماسکارپونه هم داریم که دویست گرمه
اونم تو یه کاسه جدا میریزیم و در حدی که خودش و باز کنه یه کم نرم بشه با هم زن میزنیم به این صورت
و حالا به خامه مون اضافه و آروم هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه
و یه همچین ترکیبی بهمون بده نه خیلی سفت نه خیلی شل
و بعد کلش و داخل یه قیف که راحت تر بتونیم باهاش کار کنیم

خب من یه قالب کمر بندی رو واسه کارم انتخاب کردم که کف ش رو یه برگ کیسه فریزر انداختم
یه برش نواری هم کاغذ روغنی به ارتفاع قالب آماده کردم که میذاریم دورش
دوستان میتونید از ظرف پیرکس هم واسه اینکار استفاده کنید هیچ الزامی نیست حتما قالب کمربندی باشه

اینم از فینگر لیدی که از تمام لوازم قنادی فروشیا میتونید تهیه کنید و ایرانیه

دونه دونه فینگرلیدی رو میزنیم تو نسکافه و اول دور قالب رو باهاش پوشش میدیم
به این صورت
و بعد کف ظرف یه ردیف فینگر لیدی میچینیم
اینجوری
و روش و حدود یه سانت با خامه ی پنیری مون پوشش میدیم
و به این ترتیب دو لایه دیگه فینگر لیدی میچینیم و خامه کشی میکنیم
و لایه آخرم با یه لایه ضخیم تر خامه پوشش میدیم
و روش و کمی پودر کاکائو میپاشیم
با چیپس شکلاتی دیزاینش میکنیم
و در نهایت هشت الی ده ساعت داخل خنک ترین جای یخچال بهش استراحت میدیم تا قشنگ بافت کیکی مانند پیدا کنه و یه طعم عالی بهمون بده

بعد از آماده شده با احتیاط قالب و کاغذ دورش رو جدا و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم

تیرامیسوی ما آماده ست امیدوارم تهیه و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #Istgahe_shekamoha #تیرامیسو
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/17 منتشر شده است.
2,573 بـار بازدید شده
... بیشتر