Sabzi Polo Herbed Rice 28آموزش سبزی پلو سبزی پلو با ته دیگ ابتکاری زمرد آشپزی ایرانی آشپزی حرفه ای

206.8 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - در این ویدئو روش تهیه
در این ویدئو روش تهیه سبزی پلو را می آموزید و در نهایت یک ته دیگ جدید و ابتکاری به نام زمرد ، کاری از نیلوفر را هم خواهید آموخت Herbed Rice / Sabzi polo chives 150g coriander 200g parsley 50g dill 70g green onions 30g only green parts garlic cloves 7-8 Rice 5 cups butter 40 -50g cold water 1/2 cup salt to taste Bottom Rice 3slice of plain sandwich bread 1/2tablespoon crushed garlic 1chef spoon vegetable oil pinch of salt 1/2teaspoon crushed garlic رايس بالأعشاب / سابزي بولو 150 جرام من الثوم المعمر كزبرة 200 جرام بقدونس 50 جم شبت 70 جرام 30 جرام بصل أخضر أجزاء خضراء فقط 7-8 فصوص من الثوم أرز 5 أكواب زبدة 40-50 جم نصف كوب ماء بارد ملح للتذوق الأرز السفلي 3 شرائح خبز ساندويتش سادة 1/2 ملعقة كبيرة ثوم مهروس 1 ملعقة زيت نباتي قليل من الملح 1/2 ملعقة صغيرة ثوم مهروس Ryż Ziołowy / Sabzi polo szczypiorek 150g kolendra 200g pietruszka 50g koperek 70g zielona cebula 30g tylko zielone części ząbki czosnku 7-8 Ryż 5 filiżanek masło 40 -50g zimna woda 1/2 szklanki sól dla smaku Ryż dolny 3 kromka zwykłego chleba kanapkowego 1/2 łyżki zmiażdżonego czosnku 1 łyżka szefa kuchni oleju roślinnego szczypta soli 1/2 łyżeczki zmiażdżonego czosnku مواد لازم جهت تهیه سبزی پلو نیم کیلو سبزی تازه که شامل : 150 گرم تره ( در صورت نبودن تره از تره فرنگی فقط قسمت برگهای سبز آن را استفاده نمایید) گشنیز 200 گرم شوید 70 گرم پیازچه 30 گرم فقط قسمت سبز آن مورد استفاده قرار گیرد 50 گرم جعفری این میزان برای سبزی پاک کرده است سیر یک بوته کامل برنج 5 پیمانه کره 40 گرم تا 50 گرم روغن مایع 3 قاشق غذاخوری آب نصف فنجان نمک به میزان نیاز مواد لازم جهت ته دیگ زمرد نان تست سفید ( تست نشود ) گشنیز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری سیر تست شده یا سیر پودر کمی ( نصف ) قاشق چایخوری روغن مایع یک قاشق سرآشپز( رجوع شود به ویدئو ) #ته_دیگ #پلو_سبزی #سبزی_پلو #برنج_ایرانی #برنج_مخلوط #شب_عید #آشپزی_ایرانی #غذای_ویگان_گیاهی #آشپزی_با_نیلوفر
7 سال پیش در تاریخ 1396/12/20 منتشر شده است.
206,814 بـار بازدید شده
... بیشتر