Sabzi Polo Herbed Rice 28آموزش سبزی پلو سبزی پلو با ته دیگ ابتکاری زمرد آشپزی ایرانی آشپزی حرفه ای
206.8 هزار بار بازدید -
7 سال پیش
-
در این ویدئو روش تهیه
در این ویدئو روش تهیه سبزی پلو را می آموزید و در نهایت یک ته دیگ جدید و ابتکاری به نام زمرد ، کاری از نیلوفر را هم خواهید آموخت
Herbed Rice / Sabzi polo
chives 150g
coriander 200g
parsley 50g
dill 70g
green onions 30g only green parts
garlic cloves 7-8
Rice 5 cups
butter 40 -50g
cold water 1/2 cup
salt to taste
Bottom Rice
3slice of plain sandwich bread
1/2tablespoon crushed garlic
1chef spoon vegetable oil
pinch of salt
1/2teaspoon crushed garlic
رايس بالأعشاب / سابزي بولو
150 جرام من الثوم المعمر
كزبرة 200 جرام
بقدونس 50 جم
شبت 70 جرام
30 جرام بصل أخضر أجزاء خضراء فقط
7-8 فصوص من الثوم
أرز 5 أكواب
زبدة 40-50 جم
نصف كوب ماء بارد
ملح للتذوق
الأرز السفلي
3 شرائح خبز ساندويتش سادة
1/2 ملعقة كبيرة ثوم مهروس
1 ملعقة زيت نباتي
قليل من الملح
1/2 ملعقة صغيرة ثوم مهروس
Ryż Ziołowy / Sabzi polo
szczypiorek 150g
kolendra 200g
pietruszka 50g
koperek 70g
zielona cebula 30g tylko zielone części
ząbki czosnku 7-8
Ryż 5 filiżanek
masło 40 -50g
zimna woda 1/2 szklanki
sól dla smaku
Ryż dolny
3 kromka zwykłego chleba kanapkowego
1/2 łyżki zmiażdżonego czosnku
1 łyżka szefa kuchni oleju roślinnego
szczypta soli
1/2 łyżeczki zmiażdżonego czosnku
مواد لازم جهت تهیه سبزی پلو
نیم کیلو سبزی تازه که شامل : 150 گرم تره ( در صورت نبودن تره از تره فرنگی فقط قسمت برگهای سبز آن را استفاده نمایید)
گشنیز 200 گرم
شوید 70 گرم
پیازچه 30 گرم فقط قسمت سبز آن مورد استفاده قرار گیرد
50 گرم جعفری
این میزان برای سبزی پاک کرده است
سیر یک بوته کامل
برنج 5 پیمانه
کره 40 گرم تا 50 گرم
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آب نصف فنجان
نمک به میزان نیاز
مواد لازم جهت ته دیگ زمرد
نان تست سفید ( تست نشود )
گشنیز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر تست شده یا سیر پودر کمی ( نصف ) قاشق چایخوری
روغن مایع یک قاشق سرآشپز( رجوع شود به ویدئو )
#ته_دیگ
#پلو_سبزی
#سبزی_پلو
#برنج_ایرانی
#برنج_مخلوط
#شب_عید
#آشپزی_ایرانی
#غذای_ویگان_گیاهی
#آشپزی_با_نیلوفر
7 سال پیش
در تاریخ 1396/12/20 منتشر شده
است.
206,814
بـار بازدید شده