توصیه های ناب و شنیدنی آلبرت شوایتزر که با شنیدنش به آرامشی باورنکردنی خواهید رسید !

SokhanBozorgan
SokhanBozorgan
1.4 هزار بار بازدید - پارسال - ما در سخن بزرگان گلچینی
ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
سخن بزرگان
#انگیزشی
#سخن_بزرگان
#درس_زندگی

آلبرت شوایتزر پزشک، فیلسوف، عالم الهیات و موسیقی‌دان آلمانی در ۱۴ ژانویه ۱۸۷۵ در یکی از روستاهای «آلزاس» دیده به جهان گشود. ناحیه‌ای که بارها تملک آن بین فرانسه و آلمان در چرخش بود و از این‌رو از لحاظ فرهنگی ادغامی بود از فرهنگ هر دو کشور. این منطقه هم‌اکنون جزء کشور فرانسه محسوب می‌شود. آلبرت برای گذراندن دوره دبیرستان پیش عموی خود رفت که نزدیک شهری در مرز سوئیس زندگی می‌کرد. زندگینامه آلبرت شوایتزر پزشک سخت‌گیری‌ها از یک طرف و تشویق‌های زن‌عموی آلبرت که خود فرزندی نداشت از طرف دیگر موجب شد که آلبرت نواختن پیانو بیاموزد. میل کتاب‌خوانی آلبرت نیز وصف‌ناشدنی بود.
شوایتزر آن‌چنان مسحور موسیقی باخ بود که موسیقی او را با تعبیری مذهبی، به عنوان موسیقی الهام‌گرفته از نیروهای کیهانی جهان طبیعت می‌دانست.شوایتزر در سال ۱۹۰۵ میلادی وارد دانش‌کده‌ی پزشکی شد.
و یک سال پیش از اتمام رشته‌ی پزشکی با هلن برسلاو، دانش‌جوی رشته‌ی پرستاری ازدواج کرد که بعدها بزرگ‌ترین یاری‌گر شوایتزر در کمک‌های انسان‌دوستانه او بود. پس از یک سال این زوج انسان‌دوست راهی لامبرن کشور گابن شدند تا در حاشیه‌ی جنگلی رودخانه اگووه، به همراهی بنومیان این کشور بیمارستانی تاسیس کنند و چنین نیر کردند. اشخاص و موسسه‌ها و نهادهای مختلفی در جهان یاری‌گر شوایتزر در انجام این عمل انسان‌دوستانه شدند. در این بیمارستان شوایتزر همه کار می‌کرد از جراحی و مداوای بیماران تا معالجه حیوانات و کارهای مربوط به دام‌پزشکی و تا امور اداری و مالی بیمارستان.زندگینامه آلبرت شوایتزر پزشک
با همه‌ی مشغله‌ای که داشت شوایتزر کار نویسندگی و همین‌طور موسیقی را رها نکرد.در همین سال‌ها این دکتر شریف و انسان‌دوست کتاب‌ها و مقاله‌های بسیاری نوشت که می‌توان به خاطرات کودکی و جوانی، در حاشیه جنگل نخستین و ورای زندگی و اندیشه‌ی من اشاره کرد. تا سال ۱۹۶۳ این بیمارستان قابلیت پذیرش ۳۵۰ بیمار را داشت و همین‌طور آسایش‌گاه جذامیان که توسط خود او بنا نهاده شده بود می‌توانست ۱۵۰ جذامی را مداوا کند. در این مدت پزشکان انسان‌دوست دیگری نیز به دکتر شوایتزر پیوستند. برخی از بومیان به بیماری‌های مسری مبتلا بودند و از این‌رو شوایتزر بیماران را در هوای آزاد معاینه می‌کرد. در چنین وضعیت دشواری دکتر شوایتزر بدون دستمزد و پاداش به مداوای بیماران می‌پرداخت.

Track: Inspiring Piano [Travel Music] by MokkaMusic / Lions (No Copyright Music) Inspiring Piano ... Music provided by "MokkaMusic" channel and https://inaudio.org
پارسال در تاریخ 1402/02/14 منتشر شده است.
1,494 بـار بازدید شده
... بیشتر